BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-25-2007, 06:32 PM   #21 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: SGS7
Carrier: Verizon
Posts: 27,928
Post Thanks: 32
Thanked 465 Times in 401 Posts
Default

Please Login to Remove!

Please heed his advice. Search on "Cingular APN" - I bet you'll find these settings:

Options / Advanced / TCP
APN: wap.cingular
Username:WAP@CINGULARGPRS.COM
Password: CINGULAR1
Offline  
Old 02-25-2007, 06:49 PM   #22 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
MartiniGal's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Maine
Model: 8820
Carrier: AT&T
Posts: 34
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

NJ...thanks, that worked like a charm. I do try to search but patience has never been one of my virtures. Ty to you and Stinsonddog, now I know whether to take an umbrella or a snowshovel with me!!!
Offline  
Old 03-28-2007, 08:42 PM   #23 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2007
Model: 9630
OS: hybrid 50
Carrier: Verizon
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have just installed BB Weather and now I have a problem. I have read all the post I could find about and still I am at a loss. I have set the APN and TCP to the Cingular settings and I have disabled MDS. I am on a BIS server. Everything with the bb weather works except for automatic updates I have to do it manually. Any ideas
Thanks for the help.
Offline  
Old 03-29-2007, 10:20 AM   #24 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2007
Model: 9630
OS: hybrid 50
Carrier: Verizon
Posts: 8
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by bacon
I have just installed BB Weather and now I have a problem. I have read all the post I could find about and still I am at a loss. I have set the APN and TCP to the Cingular settings and I have disabled MDS. I am on a BIS server. Everything with the bb weather works except for automatic updates I have to do it manually. Any ideas
Thanks for the help.
Never mind with out changing anything it started working 16 hours latter.
Can't explain it but its all working now.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

geri® volt amp voltmeter ammeter 2in1 led digital voltage current measurement
$19.32
geri® volt amp voltmeter ammeter 2in1 led digital voltage current measurement picturePM8236 Auto Range Digital Multimeter True RMS Digital Multimeter Tester Ammeter
$29.99
PM8236 Auto Range Digital Multimeter True RMS Digital Multimeter Tester Ammeter pictureMini Digital Multimeter w/Buzzer Ammeter Voltmeter Handheld Tester Ohmmeter LCD
$4.36
Mini Digital Multimeter w/Buzzer Ammeter Voltmeter Handheld Tester Ohmmeter LCD pictureMICRONTA 7-Range AC Volt-Ammeter Catalog No. 22-161
$25.0
MICRONTA 7-Range AC Volt-Ammeter Catalog No. 22-161 pictureLCD 2000 Digital Multimeter Voltmeter Ammeter Ohmmeter Test with 2 Probes
$15.99
LCD 2000 Digital Multimeter Voltmeter Ammeter Ohmmeter Test with 2 Probes picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.