BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-25-2007, 10:31 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
dlautman's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: USA
Model: 9000
OS: 5.0.0.509
Carrier: AT&T
Posts: 93
Post Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Wirelessly posted (BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

I'm on cingular 8700.. In the middle of using, it randomly resets/restarts, but it's not a full restart. Screen goes black, then I get cingular logo, then returns to the screen I was on. Happens like every 5 minutes. If I pull out and put back the battery, it stays on and fine for a day or two, then back to the problem. Is this a bad device? Bad battery? I have only one 3rd party app installed (gmail), which I had on my 7290 and did not experience this issue.

Thanks
Offline  
Old 02-25-2007, 06:54 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Model: 8703e
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same thing happens with my 8703e through Verizon. On occasion my gets stuck on the Verizon logo for 20-30 minutes.
Offline  
Old 02-25-2007, 11:20 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
whoscalling's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Thousand Oaks, CA (SoCal)
Model: 9550
OS: .517
Carrier: Verizon
Posts: 427
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I get the random restarts also. (Verizon 8703e) Seems to happen more often when I am doing heavy texting.
__________________
_____________________________________________
7100t, 7130e, 8700c, 8703e, 8830, Storm, Curve, Tour, Bold, Flip, Storm 2
www.evadearmor.com
Offline  
Old 02-27-2007, 10:29 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
dlautman's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: USA
Model: 9000
OS: 5.0.0.509
Carrier: AT&T
Posts: 93
Post Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by StevenRapp
Same thing happens with my 8703e through Verizon. On occasion my gets stuck on the Verizon logo for 20-30 minutes.
I don't get stuck for that long. I'm usually back up in less than one minute.
Offline  
Old 02-27-2007, 10:51 AM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2006
Model: 8700c
Carrier: cingular
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have a similar, but not identical problem that I have not been able to resolve. Every so often the wireless service will shut down. No warning, nothing. When I notice it, I turn it back on and it is OK for a day or two. Very peculiar.

Parker R.
Offline  
Old 02-28-2007, 07:27 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
albiesf's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: San Francisco, California
Model: 8703e
Carrier: Verizon
Posts: 130
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This has definitely happened to me especially during the auto off mode. It will just stay on the VZW splash page and then I'll have to remove the battery to reboot. I suspect it's a glitch in the OS which more annoyance than anything else.
__________________
Your Neighborhood PR Guy
Blackberry 8703e (Verizon)

"There's a time for compromise...it's called later".
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.