BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 02-26-2007, 11:05 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
Join Date: Mar 2005
Location: Bay Area
Model: 8300
Carrier: Cingular
Posts: 26
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8800 locks up when i launch browser application

Please Login to Remove!

is anyone else having this problem? if i launch MEdia Net or Browser the device just hangs and i have to turn off and on the device.

please help
Old 02-27-2007, 12:03 AM   #2 (permalink)
BBF Moderator
John Clark's Avatar
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,691
Post Thanks: 4
Thanked 101 Times in 73 Posts

Have you tried popping the battery out and back in?
Old 02-27-2007, 12:31 AM   #3 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
kasperapd's Avatar
Join Date: Jul 2006
Location: Austin, TX
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 1,946
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

I'm on T-Mobile with an unlocked 8800, but I have found the WAP browser to lock up every now and then on me. I just do a ALT+NUM+DEL to reboot and it starts working again.

Please try a Search
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.