BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-10-2007, 11:54 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2007
Model: 8703e
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Newbie hello and TeleNav problem

Please Login to Remove!

Hi everyone. Newbie here. Great forum.

I have a problem with my BB 8703e on the Sprint Network.

I have been using TeleNav for a month now and sometime, for no reason, the software freezes and my device ends up restarting. Right in the middle of a trip. I've tried changing from 3-D to 2-D and this seems to help but I haven't tested it long enough in this view.

I have v.4.7

Can anyone help or experienced similar freezes?

Thanks,
Philip
Offline  
Old 03-13-2007, 01:01 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2007
Model: 8703e
Carrier: Sprint
Posts: 43
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Phillip, I have not had the lockup problem, but I have had trouble finding a signal at times. Like, forever....it never finds it. If I reboot, it finds it right away, so I know it is able to find one. Strange, but other than that occasionally, it works great.
Offline  
Old 03-13-2007, 07:12 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2006
Location: Kaneohe, HI
Model: 8703e
PIN: 30159745
Carrier: Sprint
Posts: 78
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hello Philip, no problems here either using a Sprint 8703e and the latest version of Telenav. Have you already tried uninstalling and reinstalling? I've also ran into issues where I couldn't get a signal but it was mainly because I was indoors in a thick concrete building. I was able to get signal, just nothing strong enough for GPS. Good luck!
__________________

Sprint BlackBerry 8703e
OS: v4.2.1.110 (Sprint...FINALLY!)
Offline  
Old 03-13-2007, 01:52 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
flash24's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: San Antonio, TX
Model: 9930
OS: 7.1
PIN: 3319688F
Carrier: Verizon
Posts: 2,178
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Welcome to BBF!
__________________
http://twitter.com/billydasco

Proud to Serve USAF
Offline  
Old 03-14-2007, 03:16 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2007
Model: 8703e
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default TeleNav 8703e

Hi everyone,

Gina from TeleNav wrote back on their forums quoting:

"Research in Motion and Sprint are aware that a 7130e or 8703e BlackBerry may infrequently reboot while running GPS applications. This issue affects other applications as well and is not limited to TeleNav. RIM and Sprint are curently aware of the issue and are pursuing a remedy for it. They have not given an ETA on the resolution of this issue."

So, I guess I just have to wait. I did reload the software so I'm keeping my fingers and toes crossed.

Cheers!
Offline  
Old 08-14-2007, 09:37 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2007
Model: 8703e
Carrier: Sprint
Posts: 43
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

It happens to me too....very annoying.

"Turn right in....in....in.....ah crap it's rebooting!!!"
__________________
RingChimp.com
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.