BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-13-2007, 11:21 AM   #1 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Mar 2005
Location: San Francisco
Model: Bold
Carrier: ATT
Posts: 941
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Vibrator stayed on when I answered a call.

Please Login to Remove!

I had the 8800 set to vibrate and when I answered the call the motor ran non stop. Only way I could kill it was to pull the battery. Only happened once so far.
Offline  
Old 03-13-2007, 02:19 PM   #2 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Pizzle's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South Florida
Model: 8310
PIN: T + PINT = QUART
Carrier: at&t
Posts: 2,385
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had that happen once, too. Hasn't happened since.
Offline  
Old 03-13-2007, 02:40 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
oester's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Rochester, MN
Model: 9000
OS: 4.6.0.234
Carrier: AT&T
Posts: 242
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Seems like a timing thing. It happened to me on my 7290 and 8700 too.
Offline  
Old 03-13-2007, 02:46 PM   #4 (permalink)
BlackBerry Master
 
MrKyoo's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Los Angeles
Model: 4s
OS: iOS
PIN: 79B32491
Carrier: AT&T
Posts: 4,546
Post Thanks: 1
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

For some and where you carry your BB, this may be a good thing.

~MrKyoo
__________________
http://twitter.com/mrkyoo
Offline  
Old 03-13-2007, 02:48 PM   #5 (permalink)
BBF Moderator
 
Stinsonddog's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Northern California
Model: 9700
PIN: Agaboobie
Carrier: AT&T
Posts: 5,518
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Does this belong in the gadget thread?
__________________
Shortcuts Rule!! Download Link:[Stinsonddog's Blackberry Tips ] GET TORCHED
@ Stinsonddog
Offline  
Old 03-13-2007, 02:57 PM   #6 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Hey, I can't make mine do that?
Offline  
Old 03-13-2007, 03:10 PM   #7 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Apr 2006
Model: 8700G
Posts: 555
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by richard371
I had the 8800 set to vibrate and when I answered the call the motor ran non stop.
Shouldn't this be in the Adults-Only forum?
Offline  
Old 03-13-2007, 03:46 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Rhack9's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: NYC
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 35
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i knew there was a joke in this thread title...

since that has been accomplished I will say I've had this problem twice. first time it continued to vibrate even after i turned the power off. second time the LED light continued to blink even after turning power off. both occurred during the first day I had the phone, and both were fixed with a battery pull. no trouble since.
__________________
"Boy, I got vision, and the rest of the world wears bifocals."

Last edited by Rhack9 : 03-13-2007 at 03:50 PM.
Offline  
Old 03-13-2007, 04:08 PM   #9 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Mar 2005
Location: San Francisco
Model: Bold
Carrier: ATT
Posts: 941
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I got a nice face message.
Offline  
Old 03-13-2007, 05:40 PM   #10 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Aug 2005
Location: Boise,ID
Model: 8800
Carrier: Cimgular
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Angry Mine too.

Update:

Had to run javaloader on it and reload the os. Lost all my ringtones and downloaded apps that were saved on the device memory. Up and working, but i am not going to roll this out to my users until a couple software updates come out, just to be safe.


Help,

Mine did the same thing when I got an email. Pulled the battery and now it will not power up. light blinks red, screen shows hour glass for about 1 second then goes blank, it just keeps doing this over and over. will not boot up. Anyone?

Last edited by Brentws : 03-14-2007 at 04:53 PM.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.