BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-18-2007, 03:23 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2006
Location: Culver City
Model: 8700
Carrier: AT&T
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default a couple email issues...

Please Login to Remove!

Hello, I have an 8700 on Cingular, and I recently -- as in yesterday -- wiped the old IT policy off my device and installed the newest OS. Every time I connect my device to my PC and open Desktop Manager, a window pops up saying "In order for message redirection to function properly a new encryption key will have to be generated" Then, I have to move the mouse all over to generate the new encryption key. After I do that, another window pops up saying "The computer does not know its message account address. Either the messaging system is not configured properly or this messaging system is not supported" What should I do now? The Email button on the Desktop Manager software is new to me, as my older version didn't have that

...and while on the subject, I can't open picture attachments in my Gmail messages on my Blackberry. Any ideas? I click on the thumbwheel but I never get a "open attachment" option, nor do I see a paper clip by the messages with attachments

sorry for the long Sunday afternoon post...

Offline  
Old 03-18-2007, 04:24 PM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Wirelessly posted (8700g: BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

So, if you wiped the IT policy off the device, and your service is BES, did as well wipe the BES email setup off the BB? Have you setup a new one? That could be reason you are getting the error.

Last edited by JSanders : 03-18-2007 at 05:10 PM.
Offline  
Old 03-18-2007, 09:56 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2006
Location: Culver City
Model: 8700
Carrier: AT&T
Posts: 21
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I set up my email accounts again. I use Gmail, and at first I was unable to send emails, but after I resent my service books from BIS I was able to send emails, but as for the ones I received, I am still unable to view attachments. I guess to make a long story short, everything is as it was on my old 8700 (except now I have a couple cooler things with the new OS on the BB), except I can't see attachments in emails, and I have that weird problem when I connect to a PC
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.