BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-18-2007, 07:39 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2006
Model: 7290
Carrier: Cingular
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 4.2 Enterprise Activation not working

Please Login to Remove!

Hi all,

Just upgraded my 8700c Cingular to 4.2 but now enterprise activation isnt working. I have the network password so not sure what's going on. Any ideas?

Thanks!
Offline  
Old 04-18-2007, 07:43 PM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: iPh6
Carrier: AT&T
Posts: 27,816
Post Thanks: 33
Thanked 442 Times in 382 Posts
Default

You mention the network password. EA uses a special password generated on the BES. Also, the EA passwords expire after a short period of time.
Offline  
Old 04-18-2007, 07:50 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2006
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 204
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by NJBlackBerry View Post
You mention the network password. EA uses a special password generated on the BES. Also, the EA passwords expire after a short period of time.

I too cannot get enterprise activation to work either. I generated a password on BES that is good for 48 hours, but when I try to do the activation, it does not work. However, I have e-mail via the BES still working for some odd reason. Will be doing some trouble shooting tonight. If I figure anything out, I will be sure to post it.
Offline  
Old 04-18-2007, 08:02 PM   #4 (permalink)
SMF
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Dec 2004
Location: Alexandria, VA
Model: 9700
Carrier: T-Mobile
Posts: 231
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Ramsy View Post
I too cannot get enterprise activation to work either. I generated a password on BES that is good for 48 hours, but when I try to do the activation, it does not work. However, I have e-mail via the BES still working for some odd reason. Will be doing some trouble shooting tonight. If I figure anything out, I will be sure to post it.
RIM has been having major network issues since yesterday - they've even taken the unusual step of issuing press releases about it. It's entirely possible that this is impacting your activation. Patience....
Offline  
Old 04-18-2007, 08:04 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2005
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same problem here; Cingular; 4.2.1.126 (4.2.1.85), 8700

But, here's the twist:

Rolled back to 4.1.

Same problem.

My Bberry admin thinks it may be related to the "train wreck" that hit RIM today.

Anyone else having activation issues, 4.2 or otherwise?

Thanks,

mike
Offline  
Old 04-18-2007, 10:03 PM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
Join Date: Apr 2006
Model: 9000
Carrier: AT&T
Posts: 204
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

A reboot of the server hosting my BES and the enterprise activation on the handheld started automatically after the server restarted. I cannot explain why the server needed to be rebooted as I only upgraded my handheld's OS. However, all is back to normal now.
Offline  
Old 04-19-2007, 05:15 AM   #7 (permalink)
New Member
 
Join Date: Mar 2005
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Without a reboot, EA finally completed. 6 hours later.

Take care,

Mike
Offline  
Old 04-26-2007, 10:27 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2005
Location: Toronto
Model: 8700
Carrier: Rogers
Posts: 17
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi, I got my 8700 from my company and successfully did the enterprise activation with the pre-installed 4.1 software. Now after upgrade to V4.2, it requires for enterprise activation again, but when I use the old password given to me, I can not activate now, it tells me to contact my admin. So how many times is the password valid? and how long?
Thanks.
Offline  
Old 04-27-2007, 01:30 AM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jan 2005
Location: Fontana, CA
Model: 9650
Carrier: Verizon
Posts: 115
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

EA passwords are one-time use only. Of course the BES admin can reset the password to the same one used previously.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.