BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-20-2007, 05:31 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Model: 7100i
PIN: N/A
Carrier: Nextel
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default password lock

Please Login to Remove!

I bought a 7100i on ebay and everything works fine other than my phone always locks after use. In the options/security options/general settings the password is enabled and does not give me the option to disable. According to Nextel my phone must have been on a corporate account and can only be disabled by the administrator for the account. Is there another way to get past this annoying setting. Just to let you know I have done all the resests I can. Hope someone can help.
Offline  
Old 04-20-2007, 05:34 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
LunkHead's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cardboard box
Model: 850
OS: 0.0.00001
PIN: kie swear
Carrier: USPS Priority
Posts: 11,174
Post Thanks: 235
Thanked 282 Times in 152 Posts
Default

So it has a BES policy on it?

Do this -->> http://www.blackberryforums.com/gene...ve-policy.html

If it's a password you were given by the ebay seller then enter it incorrectly 10 times...
Offline  
Old 04-20-2007, 06:03 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Model: 7100i
PIN: N/A
Carrier: Nextel
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

looks like that link has some good info. Hopefully it works for me. Thanks!
Offline  
Old 04-20-2007, 06:26 PM   #4 (permalink)
BlackBerry God
 
LunkHead's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cardboard box
Model: 850
OS: 0.0.00001
PIN: kie swear
Carrier: USPS Priority
Posts: 11,174
Post Thanks: 235
Thanked 282 Times in 152 Posts
Default

No problem!! Report back if it does not and we will take it from there....
Offline  
Old 04-20-2007, 06:54 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Model: 7100i
PIN: N/A
Carrier: Nextel
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

OK. I have a situation. When I "RUN" , under software, RIM is not a subfolder. Any help with that?
Offline  
Old 04-20-2007, 07:13 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2007
Model: 7100i
PIN: N/A
Carrier: Nextel
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Never mind it came up after a reboot. And it looks like it worked. Thank God!
Offline  
Old 04-20-2007, 07:37 PM   #7 (permalink)
BlackBerry God
 
LunkHead's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Cardboard box
Model: 850
OS: 0.0.00001
PIN: kie swear
Carrier: USPS Priority
Posts: 11,174
Post Thanks: 235
Thanked 282 Times in 152 Posts
Default

Kewl!!!!! Glad you are all fixed up!
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.