BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-31-2007, 05:19 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2007
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question 8800/8700 Browser configuration issue?

Please Login to Remove!

I have recently upgraded to the 8800 from the 8700 and have noticed the same issue that I experienced with the 8700. We have a 3rd party application that we use via our Blackberries for sales. This is accessed via the browser so I think this is a browser issue. I have 4 (3 8700's and my 8800) users and 2 do not have this issue. The issue is this. The application we use displays screens via the browser that list products, clients, orders, etc. On one particular screen/page you have 3 columns of cells where you input the reference number, the quantity, and the price. On my old 8700 and the new 8800 those cells appear at about 4 mm wide. Which is to say very small. On two of the other 8700's they appear at about 12 mm wide which is wide enough to see the numbers you are inputting. I have sat a working 8700 side by side with my old 8700 and now with the new 8800 and have made all settings equal under browser config and general config. I have tried different views and browsers. I have wiped the 8800 clean and tried to start from scratch. All of this without result. I called Vodafone support yesterday - I am in Spain - and had the tech log into my website where he displayed the exact 4 mm cell like I have. He was baffled and had no clue. I can't understand what this might be. If it is the 3rd party application how can it work on some blackberries and not on others? Anyone have any knowledge of something like this? I am going nuts over this and have tried all I know and the Vodafone tech didn't know what to do.
Offline  
Old 05-31-2007, 05:56 AM   #2 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
14pups's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: 9700
Carrier: T-mobile
Posts: 258
Post Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by wibber View Post
I have recently upgraded to the 8800 from the 8700 and have noticed the same issue that I experienced with the 8700. We have a 3rd party application that we use via our Blackberries for sales. This is accessed via the browser so I think this is a browser issue. I have 4 (3 8700's and my 8800) users and 2 do not have this issue. The issue is this. The application we use displays screens via the browser that list products, clients, orders, etc. On one particular screen/page you have 3 columns of cells where you input the reference number, the quantity, and the price. On my old 8700 and the new 8800 those cells appear at about 4 mm wide. Which is to say very small. On two of the other 8700's they appear at about 12 mm wide which is wide enough to see the numbers you are inputting. I have sat a working 8700 side by side with my old 8700 and now with the new 8800 and have made all settings equal under browser config and general config. I have tried different views and browsers. I have wiped the 8800 clean and tried to start from scratch. All of this without result. I called Vodafone support yesterday - I am in Spain - and had the tech log into my website where he displayed the exact 4 mm cell like I have. He was baffled and had no clue. I can't understand what this might be. If it is the 3rd party application how can it work on some blackberries and not on others? Anyone have any knowledge of something like this? I am going nuts over this and have tried all I know and the Vodafone tech didn't know what to do.
Sorry can't provide a solution for you but I too moved up from a 8700 to the 8800t and one thing is for sure - the browser on the 8800 sucks and definitely needs a fix.
Offline  
Old 05-31-2007, 09:04 PM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
breakerfall's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Model: 9530
OS: 4.7.0.90
PIN: EAPPLE!
Carrier: VZW
Posts: 214
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

could this have anything to do with "Support HTML Tables" in the Browser options?
remember, the options are separate for BES and BIS browsers...
__________________
Kyocera6035 | Kyocera7135 | oGo(!) | SMT5600 | BB7250 | BB7130e | XV6700 | MotoQ | BB8703e | BB8830 | Storm
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.