BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-12-2007, 09:43 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8700c
PIN: N/A
Carrier: AT&T/Cingular
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default AutoSig Not Working

Please Login to Remove!

Quick question, my company gave me an 8700c to replace my 7420(or something like that) today, but my signature is no longer automatically appearing on my outgoing messages. We use BES and my signature comes from my office e-mail client. In AutoSig it is already filled out and it is selected to be on (yes), but nothing appears. Any ideas?

Thanks,

--Sean
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Best Value Vacs 2 Quart SS Flat Vacuum Chamber and 3CFM Vacuum Pump Kit
$194.0
Best Value Vacs 2 Quart SS Flat Vacuum Chamber and 3CFM Vacuum Pump Kit pictureAppion TEZ8 vacuum pump good condition 
$275.0
Appion TEZ8  vacuum pump good condition  pictureBest Value Vacs 2 Gallon Aluminum Vacuum Chamber and 3CFM Vacuum Pump Kit
$209.0
Best Value Vacs 2 Gallon Aluminum Vacuum Chamber and 3CFM Vacuum Pump Kit pictureWisap Lubke Uterine Vacuum Cannula 30-975 Surgical Gynecology Tools
$49.99
Wisap Lubke Uterine Vacuum Cannula 30-975 Surgical Gynecology Tools picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.