BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General Legacy Device Discussion (http://www.blackberryforums.com/general-legacy-device-discussion/)
-   -   BIS service not working (http://www.blackberryforums.com/general-legacy-device-discussion/81909-bis-service-not-working.html)

perisse 06-18-2007 11:13 AM

BIS service not working
 
I have enablel BIS service (internet / email) for my 7100i Nextel BB.
I am running software 7100iM_PBr4.1.0_rel112_PL2.0.0.44_A4.1.0.136_Sprin tNextel.exe
The globe icons don't appear and the service cannot be used.
My associate has the same BB but software 7100iEFS_PBr4.1.0_rel525_PL2.1.0.46_A4.1.0.376_Nex tel.exe
and it works fine.
I cannot use the same software because it gives me "sim card error" - see my other post.
Do you know any reason why the server is not working on that version of software?

Dawg 06-18-2007 11:19 AM

You def need to call tech support they can help you with all your issues at once. Nextel has had a long issue of setting BBs up and them having to redo everything before they work like they should. One of the reasons I left them

perisse 06-18-2007 11:30 AM

I talked to them but they say they cannot make it work. Besides, they say they don't support 7100i in Brazil but my associate's phone work fine!

justanothertier2tech 06-21-2007 09:15 PM

we also don't support them in canada.....where they were designed and made! :shock:


All times are GMT -5. The time now is 07:11 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.