BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-21-2007, 07:35 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2006
Model: 7800
Carrier: T-Mobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default T-Mobile Cell service issues

Please Login to Remove!

I have a 8700 and I've been having issues with my cell service for over a month. They have swapped phones and sim cards.
The issue I have is when I'm in a call with 4 bars of service I'll hear every other word of the other party, it's almost like I have very low signal.
This l also happens when I call my VM. What do you guys think it could be?

Thanks
Offline  
Old 06-21-2007, 07:56 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
bjallen2880's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: T-Mobile, S. Central PA
Model: 8320
OS: 4.5.0.69
Carrier: T-Mobile
Posts: 160
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Do you know anyone around you with T-Mobile? If so is he or she having the same difficulties?

Does this happen in only one particular area, or does it happen everywhere you go?

Have you tried a different phone other than the 8700?

Are you using just the phone, or are you using the wired headset AND/OR a bluetooth headset?
__________________
B Allen
8320g User (OS version 4.5.0.69)
On T-Mobile

Prior T-Mobile MDA, 7100t, and 8700g user
Offline  
Old 06-21-2007, 09:47 AM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2007
Location: New Jersey
Model: 8330
PIN: 35AABF91
Carrier: Verizon
Posts: 834
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by runutzzzzz View Post
I have a 8700 and I've been having issues with my cell service for over a month. They have swapped phones and sim cards.
The issue I have is when I'm in a call with 4 bars of service I'll hear every other word of the other party, it's almost like I have very low signal.
This l also happens when I call my VM. What do you guys think it could be?

Thanks

What is your location? There have been some reported signal issues with the Blackberry 8700 (there is a known connection routing issue with the blackberry 8700 at a cell site in Exton,PA zip code 19341). Have you tried another blackberry device, or a different type of phone? Check with friends or other people, and you might want to check into your local store. Do you have the same issue when you travel to different cell sites?

I am very interested in this issue, please refer to my thread i wrote a couple of weeks ago:

http://www.blackberryforums.com/gene...ork-quirk.html
Offline  
Old 06-21-2007, 03:35 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2006
Model: 7800
Carrier: T-Mobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

They have swapped out two phones and two sim cards.
I'm in Northern VA.
Offline  
Old 06-21-2007, 03:48 PM   #5 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Jun 2007
Location: New Jersey
Model: 8330
PIN: 35AABF91
Carrier: Verizon
Posts: 834
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by runutzzzzz View Post
They have swapped out two phones and two sim cards.
I'm in Northern VA.

did you try using a DIFFERENT blackberry than the 8700g? try using a pearl or something. make them try all avenues before you give up. do you have friends with tmobile in the same cell site area? call up CR or go into a store and have them call CR and find out if there are other users with the same problem. don't give up lol

i am facing a similar issue in my work place with the cell site that services that area. it is driving me CRAZY
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.