BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-25-2007, 04:09 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 27
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Yahoo emails coming in blank

Please Login to Remove!

So, my wife is in Ireland with her work. She has been sending me e-mails to my [email address] address from her Yahoo account. I am getting blank emails! I get the header and all the delivery information but nothing else. It worked for one message when she replied to a test email I sent but now I get nothing from Yahoo. Any ideas or tips? Do my email settings have to be configured a certain way? I already sent the service books thing to no avail. Thanks in advance!
Offline  
Old 06-25-2007, 04:21 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Post Thanks: 1
Thanked 237 Times in 219 Posts
Default

She's probably sending the messages in HTML format, which cannot be read on the BlackBerry.

You should have her send the messages in plain text format, rather than HTML.
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org
Offline  
Old 06-25-2007, 04:23 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Location: Stockholm
Model: 9700
Carrier: Telenor
Posts: 91
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This is starting to happen to emails sent through GMail too. The stuff they quoted is in the email, but their actual response is not.

Any one else notice this?
Offline  
Old 06-25-2007, 06:29 PM   #4 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2007
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Me too!

I have some similar issues with Yahoo mail. It only happens when they are replying to an email that I sent them.
Offline  
Old 06-25-2007, 07:00 PM   #5 (permalink)
BBF Moderator
 
akosnitzky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.333
Carrier: Verizon BIS
Posts: 14,484
Post Thanks: 6
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

I am not having the problem yet. It does remind me of a RIM problem last year, where we see the headers but not see the body of the message in our device. Pardon me, if I did not read the issue correctly, but is the message showing from a desktop?
Offline  
Old 06-25-2007, 07:08 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Mar 2005
Location: NYC
Model: 8320
Carrier: T-Mobile
Posts: 45
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hate to reply with a "me too, me too!" but as of this afternoon, the same thing just started happening to me with gmails sent to my yahoo account, in reply to emails I've sent. They appear just fine on the desktop. Argh!
Offline  
Old 06-25-2007, 07:13 PM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Location: Stockholm
Model: 9700
Carrier: Telenor
Posts: 91
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by sallyforth View Post
Hate to reply with a "me too, me too!" but as of this afternoon, the same thing just started happening to me with gmails sent to my yahoo account, in reply to emails I've sent. They appear just fine on the desktop. Argh!
Okay, good to know that I'm not the only Gmail user suffering from this problem.
Offline  
Old 06-25-2007, 07:14 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2007
Location: South NJ
Model: 8130
Carrier: Verizon
Posts: 47
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This began happening to me just this afternoon (Yahoo mail), and has not happened to me before. The emails were fine when viewing them from a desktop PC. They were not formatted any differently than emails I've received successfully in the past on my BB.
Offline  
Old 06-25-2007, 08:15 PM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 38
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

My Gmail is doing the same thing currently. Must be a Verizon thing!

JJ
Offline  
Old 06-25-2007, 08:19 PM   #10 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: May 2006
Location: Stockholm
Model: 9700
Carrier: Telenor
Posts: 91
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

No, not just Verizon. My (Cingular) set-up is doing this too with GMail.
Offline  
Old 06-25-2007, 08:46 PM   #11 (permalink)
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Post Thanks: 1
Thanked 237 Times in 219 Posts
Default

I'm wondering if ya'll missed my first reply in the thread.
Just in case you missed it, here's RIM's answer...
BlackBerry Search Results
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org
Offline  
Old 06-25-2007, 08:55 PM   #12 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2005
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 39
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Me too

Seems like there should be an easier solution than telling my friends what kind of email format they need to use
Offline  
Old 06-26-2007, 07:14 AM   #13 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Feb 2006
Model: 8703e
Carrier: sprint
Posts: 38
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8830/4.2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/105)

There is an html email viewer for blackberry's. I found it on blackberry cool. Its from empower. I like it because it intergrates with your inbox, but its really slow. Give it a try maybe it will help. You can actually toggle between html and plain text.
Offline  
Old 06-26-2007, 12:04 PM   #14 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Qban Rascal's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Tampa FL
Model: 9530
Carrier: T-Mo
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ive been having the same problem the last cpl days receiving blank messaging from a yahoo account to my @blackberry.net account
Offline  
Old 06-26-2007, 12:19 PM   #15 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

When my fiancée, using Gmail from her desktop, replies to a message I sent using Gmail, either from my desktop OR from my BlackBerry, whatever I wrote in my original message is displayed, but what she writes is not. When she replies from her BlackBerry, the message DOES show up on my BlackBerry.

When she sends me an original message from her desktop or BlackBerry, the message DOES show up on my BlackBerry.

This just started yesterday, after three weeks of perfectly fine email correspondence.

I have Verizon, btw.

Last edited by davenport : 06-26-2007 at 12:21 PM.
Offline  
Old 06-26-2007, 01:14 PM   #16 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2005
Model: 8700c
Carrier: Cingular
Posts: 39
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Fyi, big thread on this problem at the general forum here:

Body of Email Getting Stripped
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright © 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM © and BlackBerry © are registered Trademarks of BlackBerry Inc.