BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-18-2007, 01:01 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2007
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: Suncom
Posts: 20
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 7130g Sound Problem HELP!

Please Login to Remove!

I searched the forum and came up with nothing, so hopefully someone can help me! my boyfriend's 7130g has been working fine up until about 3 days ago.

About 3 days ago, he looked at his phone, and saw he had missed several phone calls, even though his phone was on Loud and he had it in his hand. We had several people call him to test and see if it would ring, and it didn't. The phone call would come through, and he could carry on a conversation just fine, but the ringtone wouldn't play. No notification sounds for MMS, SMS, or e-mail either! I even tried sending him a Voice Note, and the phone wouldn't play that either. We he went to his Media app, and tried to play a ringtone, it wouldn't play. It stayed at 0:00 and never started to play.

He pulled the battery, and everything worked fine after that. But just a few minutes ago, the problem recurred. Does anyone have any idea what to do?

BTW, he is running 4.2.1.96.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.