BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 07-20-2007, 10:33 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2007
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No incoming email, no call W/O reboot

Please Login to Remove!

Anyone have this problem?

Randomly, I'll notice it has been a while (couple hours or so) and no new incoming emails. Then, I'll try to dial out and I hear nothing but it says "Connected".

So I try to power off the phone, and while it's trying to power off, I hear the other person's voicemail all of sudden while it's shutting down with the verizon wireless logo on the screen.

The only way to remedy this is to remove the battery and pop it back in and start it up. This is UNRELATED to the call waiting bug as I haven't had that problem yet.

I've had my 8830 from VZW for 25 days now and I'm thinking about swapping it out for another one if this one is defective. This problem occured once in the first two weeks, then a couple times the following week and 2-3 times today.

Otherwise, I love my BB but I'd love to hear from other members who may or may not have had this problem to see if I'm the only one or not.
Offline  
Old 07-20-2007, 11:52 PM   #2 (permalink)
BlackBerry B Boy
 
jeremyckitching's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9700
OS: 5.0.0.415
PIN: 215BE1F8
Carrier: T-Mobile U.S.A.
Posts: 4,243
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8700/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

I say go and swap it out and get a new one to be absolutely sure. Being that it is happening more often it seems as though you may have a defective unit.
Offline  
Old 07-21-2007, 01:59 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jul 2007
Model: 9630
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 30
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jeremyckitching View Post
Wirelessly posted (BlackBerry8700/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

I say go and swap it out and get a new one to be absolutely sure. Being that it is happening more often it seems as though you may have a defective unit.
THanks man. The good thing I guess, is that it doesn't seem that no one else has this problem so it could just be an isolated thing.

I'm probably going to do this today. Thanks again.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

RADSTONE VME BOARD PME 68-31 MOTOROLA 6800 33Mhz AMIGA PPC Module card
$1200.0
RADSTONE VME BOARD PME 68-31 MOTOROLA 6800 33Mhz AMIGA PPC  Module  card pictureRADSTONE VME BOARD PME 68-33 MOTOROLA 6800 33Mhz AMIGA PPC
$1200.0
RADSTONE VME BOARD PME 68-33 MOTOROLA 6800 33Mhz AMIGA PPC pictureAmiga 2000 315093-02 Kickstart 1.3 ROM chip w/ box
$19.69
Amiga 2000 315093-02 Kickstart 1.3 ROM chip w/ box pictureNew lot of 2pcs ZIP-20 Sockets - 20-pin Zigzag inline package - Amiga 3000
$1.0
New lot of 2pcs ZIP-20 Sockets - 20-pin Zigzag inline package - Amiga 3000 pictureOriginal Noches Latinas UR3 Amiga Parala La Palma Vagina Mastrubator + Cream Gif
$29.99
Original Noches Latinas UR3 Amiga Parala La Palma Vagina Mastrubator + Cream Gif picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.