BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-25-2005, 01:23 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2005
Model: 8100
Carrier: Vodafone
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Vodafone live! icon doesn't exist!

Please Login to Remove!

Hi!

Does anyone knows how can add the vodafone live! icon to my 7100v?

I've called voda support line and they told me that it's not possible to have vodafone live! in the blackberry!


Thanks.

Last edited by cme100 : 05-25-2005 at 01:54 PM.
Offline  
Old 05-26-2005, 08:44 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If it's not there, then what shows up as your browser icon in the vodafone theme, and what's set as your home page? I have both the icon and Vodafone Live! on my 7100v.
Offline  
Old 05-26-2005, 06:36 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2005
Model: 8100
Carrier: Vodafone
Posts: 29
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just got the internet browser icon and i can't navigate on the vodafone live!
I saw another 7100v from a colegue and it got's the vodafone live icon. I ask him how did he get it, but he doesn't know. Originaly there were no vodafone live icon on his BB.
Offline  
Old 06-06-2005, 03:42 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7100V
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I got the Icon...

...after upgrade to OS 4.0.
Unfortunately only gives access to the Browser.

Sometime ago support (Vodafone Portugal) also said that it wasn't "Vodafone Live!" enabled.
But if you look at Vodafone Ireland http://www.vodafone.ie/live/how/index.jsp they say that it is "Live!"
Offline  
Old 07-09-2005, 11:42 AM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2005
Model: 8800
Carrier: T-Mobile
Posts: 121
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have heard all sorts of things but no one seems to know the answer, I had a browser until I upgraded to 4.0 then lost it then it came back now its gone again.

I assume you have tried going into host routing table in settings and pressing the trackwheel to bring up the menu and then clicking the trackwheel and selecting the register now option, thats about the only thing that brings the wap service books down, but I wouldnt hold your breath took me 3 weeks to get it down only to lose it again!!
Offline  
Old 07-11-2005, 05:43 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2005
Model: 7100v
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I didn't have a Vodafone Live! icon on my 7100v originally but it was just because my SIM wasn't GPRS enabled so I was connecting via GSM (which automatically removes the icon). As soon as I was enabled for GPRS the icon appeared.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.