BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-15-2007, 03:44 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 7100i
PIN: N/A
Carrier: Nextel
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Enterprise Server problem

Please Login to Remove!

Hi, our IT guy has had to re-issue me a new password for Ent Server Activation about 4 times now, same problem each time: activation goes to 100% completion and everything is fine for a few hours and often a few weeks, but eventually I am unable to send or reply to any messages, although I still receive them. When I try to send/reply, get this Message Status: "Transaction error-bad format". I use Outlook 2003 set up as POP e-mail with my corporate e-mail info, which runs on an Exchange Server. Carrier is Nextel. Any thoughts?? This is becoming frustrating.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Msa So2 Altair Pro Monitor Lot Of 5
$150.0
Msa So2 Altair Pro Monitor Lot Of 5 pictureAltair 5
$300.0
Altair 5 pictureMSA Altair Pro Single-Gas Detector - Hydrogen Sulfide (H2S) - 10074136
$420.0
MSA Altair Pro Single-Gas Detector - Hydrogen Sulfide (H2S) - 10074136 pictureMSA Altair 5X, Calibrated, Accessories
$549.99
MSA Altair 5X, Calibrated, Accessories pictureMSA Altair 4X Multigas Detector Kit
$350.0
MSA Altair 4X Multigas Detector Kit picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.