BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-21-2007, 04:40 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2006
Model: 8800
Carrier: Rogers
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Browser Posting forums

Please Login to Remove!

I can't seem to post on forums. Everytime I click "submit new thread" the button depresses but nothing happens. How do I fix this?

(posted via my desktop computer)
Offline  
Old 08-21-2007, 04:47 PM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,911
Post Thanks: 59
Thanked 241 Times in 180 Posts
Default

Are you speaking of on the WAP site?

are you going to BlackBerryForums.com : Your Number One BlackBerry Community
Offline  
Old 08-21-2007, 05:05 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2006
Model: 8800
Carrier: Rogers
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Regular site. I get this on all forums though. Not just this site
Offline  
Old 08-21-2007, 05:09 PM   #4 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,911
Post Thanks: 59
Thanked 241 Times in 180 Posts
Default

You probably need to be using the wap sites, really.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.