BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-26-2007, 09:33 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
powercx's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Fremont, CA
Model: 9000
OS: 4.6.237
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 138
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Upgraded to 4.2.164, BT Issue

Please Login to Remove!

Whenever I use Telenav, Mapquest Navigator or Garmin Mobile, and it's connected to my BT Headset, the sound would come out to my BT headset, but it's not all that is clear. I know that the program is telling me "In 1/4 Mile, turn right", I would instead get, "mile, turn right". With Mapquest Navigator, I would get the voice "All Route are Downloaded", I would get the partial, "Downloaded".

Is anyone else having the same problem with Telenav or Garmin Mobile?

If I turn off my BT Headset, I don't have a problem with it through the speaker.
Offline  
Old 08-26-2007, 09:35 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

Yes, the bluetooth audio gets the first part cut off. I've experienced that. It takes it a second to connect to the headset each time.
Offline  
Old 08-26-2007, 09:36 PM   #3 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

It's a TeleNav issue. Might be a good one to put into their feedback link in Telenav.
Offline  
Old 08-28-2007, 12:54 AM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
powercx's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Fremont, CA
Model: 9000
OS: 4.6.237
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 138
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by John Clark View Post
It's a TeleNav issue. Might be a good one to put into their feedback link in Telenav.
I believe it's an issue with the software on the BB. Sometimes it works, sometimes it doesn't, when it works, it's great, when it doesn't, I have to look at the screen. Which is useless as a navigation with voice.

Is it annoying though?
Offline  
Old 08-28-2007, 12:56 AM   #5 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

It happens to me with every voiceprompt on Bluetooth. The voice prompt starts before the Bluetooth connection can get established. There just needs to be a 1 second pause before the voice begins.
Offline  
Old 08-28-2007, 01:12 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
powercx's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Fremont, CA
Model: 9000
OS: 4.6.237
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 138
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by John Clark View Post
It happens to me with every voiceprompt on Bluetooth. The voice prompt starts before the Bluetooth connection can get established. There just needs to be a 1 second pause before the voice begins.
Are you planning on reverting back to the earlier OS version?
Offline  
Old 08-28-2007, 01:14 AM   #7 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by powercx View Post
Are you planning on reverting back to the earlier OS version?
No...
Offline  
Old 08-28-2007, 11:39 AM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
powercx's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Fremont, CA
Model: 9000
OS: 4.6.237
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 138
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by John Clark View Post
No...


I attempted to revert, but no luck. So if anyone out there know how to revert back to .139?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.