BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-29-2007, 04:22 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8110
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8700 tones do not sound

Please Login to Remove!

Strange problem this... I cannot make the tones (for message, ringer, email, whatever) make a sound.

It doesn't matter whether I set the profile volumes to high or have it set to 'vibrate+tone' or just 'tone'. The vibrate works fine but tones just do not sound.

I have turned exceptions off.
Offline  
Old 08-29-2007, 09:35 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8700
PIN: N/A
Carrier: swisscom
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Do you have a Firmware version 4.2.xx?
my 8700 had the same problem after upgrading the firmware, plus it did restart sometimes when it tried to play sounds
Offline  
Old 08-29-2007, 09:06 PM   #3 (permalink)
BlackBerry B Boy
 
jeremyckitching's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9700
OS: 5.0.0.415
PIN: 215BE1F8
Carrier: T-Mobile U.S.A.
Posts: 4,243
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry 8700g: BlackBerry8700/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Is it any sound stored on the device, i.e. even the sounds that came with the unit, or is it just sounds that you have added?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.