BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-30-2007, 07:39 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 8830 SSL for E-Mail?

Please Login to Remove!

I recently setup BES on our Exchange server.

I WAS able to connect my boss's 8830 successfully.

My boss is complaining that only 90% of his emails are going through. I am wondering if there is some kind of authentication issue between his phone and the server?

a couple things to note:

his username is unique. its setup as "john doe" instead of "jdoe" like other users. so when i connect to our server i need to use the domainname/john doe format instead of just jdoe.


Also we do not currently use any type of SSL security for the server.

Thanks in advance for any help!
~Stephen
Offline  
Old 08-30-2007, 08:24 AM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8820
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What version of BES are you running? Have you checked the status of his BB on the BES? When was the last contact time? How many emails has the BES forwarded? You can use this to compare with his outlook inbox, and see if it is a BES issue or a hand held issue.

You may want to see if the handheld is actually filing the email, say into his saved email.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.