BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-30-2007, 10:20 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
DSS597's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: California
Model: 9700
OS: 5.0.0.296
Carrier: AT&T
Posts: 185
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Moviefone.com on Sprint BB 8830

Please Login to Remove!

When I attempt to go to Moviefone on my BlackBerry browser, doesn't matter what emulation mode I'm in, I get the following message:

"Exceeded maximum redirect attempts to server: http://movies.aol.com"

Just wondering if any Sprint 8830 users out there can try to do the same and let me know your results.

BTW it did work at one time about 2-3 weeks ago. Now I get this message every time.

Thanks.

Last edited by DSS597 : 08-30-2007 at 10:29 PM.
Offline  
Old 08-30-2007, 10:28 PM   #2 (permalink)
BlackBerry B Boy
 
jeremyckitching's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9700
OS: 5.0.0.415
PIN: 215BE1F8
Carrier: T-Mobile U.S.A.
Posts: 4,243
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry 8700g: Opera/9.50 (J2ME/MIDP; Opera Mini/4.0.8993/58; U; en))

FWIW I am getting the same thing on my 8700g on T-Mobile. I use Fandango now anyway. I like their service better.
Offline  
Old 08-30-2007, 10:30 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
DSS597's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: California
Model: 9700
OS: 5.0.0.296
Carrier: AT&T
Posts: 185
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Good to know I'm not crazy so far, and it's not just Sprint that's doing it. Thank you. I'd like to hear from a few more out there.
Offline  
Old 01-23-2008, 11:43 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am on Verizon and I am having this problem with the 8130.
Offline  
Old 01-23-2008, 11:47 PM   #5 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

8300 on ATT works fine. Internet Browser, Support JScript, no JScript popups, Microsoft IE emulation, support style sheets, support embedded media, terminate slow running scripts, and enable jscript location support
Offline  
Old 01-24-2008, 01:32 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Model: 8130
PIN: N/A
Carrier: Verizon Wireless
Posts: 12
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I fixed it, it turned out to be my .htaccess file on my webserver being configured improperly.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.