BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-31-2007, 05:06 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New 8800 T-Mobile UK

Please Login to Remove!

Hi my 1st post on this forum. I'm a long time Blackberry user and thought I'd post this as it may be of some help. My contract was up yesterday with T-Mobile (UK) so I went into their local shop with the intention of closing my account. Well they offered me a brand new 8800 for nothing! and kept my existing (cheap) deal. All great apart from the fact I couldn't get the internet or BB Maps to work tried all and I mean all the suggestions posted here then called T-Mobile a very helpful guy updated my account to include BB mps etc and hey presto it all works I've not had to make any changes to APN's, Ports or anything very pleased.

Latest update at the moment Opera mini and Google maps don't connect at present

Last edited by winstn60 : 08-31-2007 at 05:38 AM.
Offline  
Old 08-31-2007, 08:44 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: UK
Model: 8800
Carrier: T Mobile UK
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

To fix the Google maps and such,

Go to Options, then Advanced, Then TCP, and change from general internet to internet.t-mobile.uk

Should work fine!
Offline  
Old 08-31-2007, 08:46 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: UK
Model: 8800
Carrier: T Mobile UK
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Also, how the T Mobile person fixed the problem, was to associate your phone number with your blackberry account.

If you get any other problems then log onto instantemail.t-mobile.co.uk and send service books.

Hope to help!
Offline  
Old 09-01-2007, 08:18 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi thanks for the tip cahnged the APN setting but still doesn't work!!

What else can I try?
Offline  
Old 09-01-2007, 08:27 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: UK
Model: 8800
Carrier: T Mobile UK
Posts: 11
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Do a hard reset.

The APN should read general.t-mobile.uk (no co)

I got my replacement BB yesterday, and I've got Opera/GM to work with a hard reset.
Offline  
Old 09-01-2007, 09:14 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Just tried it after updating APN and a hard reset (Reckon you have to leave the battery out for a good 30 seconds or it doesn't seem to work) Everything now works many thanks appreciate your help
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.