BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-04-2007, 12:53 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Model: 7100i
Carrier: nextel
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default email problem- BIS

Please Login to Remove!

Emails are not being forwarded to Blackberry. Have a 8830 with Sprint and use BIS to have email forwarded. Everything was working fine for two weeks until last week the email stopped. When I logged on to BIS it stated the account was suspended. I have had numerous calls to Sprint and have proper data plan and have reset the BIS account now twice. I am now able to send email out on the BB but the email is not being forwarded to the BB. I have resent the service books, pulled the battery and rebooted, provisioned the account, all to no avail. We have other BB in company using BIS and all work well. Any suggestions?

Last edited by rmiller722 : 09-04-2007 at 01:18 PM. Reason: modified information
Offline  
Old 09-04-2007, 12:57 PM   #2 (permalink)
BlackBerry B Boy
 
jeremyckitching's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9700
OS: 5.0.0.415
PIN: 215BE1F8
Carrier: T-Mobile U.S.A.
Posts: 4,243
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Now that you can send e-mails, try deleting the account via the Sprint BIS website, then re-adding it back in.
Offline  
Old 09-04-2007, 03:02 PM   #3 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,034
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

Did you resend service books from BIS?
Offline  
Old 09-04-2007, 04:19 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Model: 7100i
Carrier: nextel
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have tried both of your suggestions with no success!
Offline  
Old 09-04-2007, 04:20 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Model: 7100i
Carrier: nextel
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Dubdub View Post
Did you resend service books from BIS?
Tried, still not working
Offline  
Old 09-04-2007, 04:21 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2006
Model: 7100i
Carrier: nextel
Posts: 5
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by jeremyckitching View Post
Now that you can send e-mails, try deleting the account via the Sprint BIS website, then re-adding it back in.
I did as you instructed and still not working
Offline  
Old 09-04-2007, 04:22 PM   #7 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Thatzmister2u's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Nor Cal
Model: 9000
PIN: ups! ;)
Carrier: AT&T
Posts: 5,890
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I am not sure if it will help but I don't think it can hurt. Have you tried Registering your Host Routing Table? Menu>options>Advanced options>Host Routing table> Menu>Register Now.

E-
__________________
Unlocked | AT&T BES
*gasp* Un-protected...


www.horizonwirelessonline.com - Unlocks and Repairs
Offline  
Old 09-04-2007, 04:54 PM   #8 (permalink)
No longer Registered.
 
greggebhardt's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Jacksonville, FLorida
Model: 9000!
PIN: NOT!
Carrier: AT&T
Posts: 3,762
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If nothing works call tech support and ask for the Blackberry support group. The tech might try to help but there is nothing as good as someone from Blackbery Support
Offline  
Old 09-04-2007, 04:59 PM   #9 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,034
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

Agree. Your next stop should be the BB technical support or better yet, escalate to RIM.
Offline  
Old 09-05-2007, 07:57 PM   #10 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: May 2007
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 16
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I, too, am having this issue once again. It happened about a month ago and resending the service books solved it. It dumped every I had missed over two days into my device. this time I tried resending service books and registering my host router table and all I got were two confirmation emails for each of the actions taken.

Offline  
Old 09-05-2007, 10:40 PM   #11 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Jun 2007
Location: Los Angeles, California
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 190
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Mine has been doing the same thing...about 3 days now, no msn email. I sent an email to my gmail, msn, and blackberry accounts, and never heard back from msn.

Service books resent - check
Register host routing table - 'bout to try it

Not getting msn emails on my Blackberry - ehh...there are worse things...

Still peeved, though!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.