BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
LinkBack Thread Tools
Old 09-07-2007, 09:32 AM   #1 (permalink)
New Member
Join Date: Sep 2007
Model: 8100
Carrier: T-Mobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New vmail indicator not working

Please Login to Remove!

This it probably a simple fix, but I've yet to puzzle it out. Have an 8830 from Verizon that doesn't show the vmail icon when a new voice mail message comes in.

Tried changing themes and made sure the Call Logging is set to Missed Calls instead of None - that doesn't help.

Any ideas?
Old 09-07-2007, 09:39 AM   #2 (permalink)
No longer Registered.
Join Date: Jul 2007
Model: 8830
Carrier: *
Posts: 697
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Call logging can be set to NONE and this will still work. Are you gettin an SMS message that says there's a new voicemail waiting? If not, that's probably it. Make sure you don't have your Firewall settings set to block SMS.
Old 09-07-2007, 10:05 AM   #3 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
2 Samuel 22's Avatar
Join Date: May 2007
Location: Back Forty
Model: 96xx
OS: O+
PIN: Firing
Carrier: Southern Bell, PrimeCo, Omnipoint, United Telecom
Posts: 426
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

Contact VZW and have them carefully review the provisioning on your Blackberry.

I had one where whenever the BB user would travel out of his home calling area, the VM indicator would stop working. Even manually turning vm indicator on/off did not correct it. The BB was not provisioned correctly for roaming.
Closed Thread

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Copyright 2004-2014
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.