BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-11-2007, 01:02 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default yahoo issues

Please Login to Remove!

anyone else experiencing significant delays (10 minutes or so) when receiving yahoo mail or in some case not receiving any mail? also the delete synchronizing isn't working...i troubleshooted the entire morning with verizon and this issue still isn't resolved.
Offline  
Old 09-11-2007, 04:59 AM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

There have been problems off and on for a week or so with Yahoo....Others are having problems too.
Offline  
Old 09-11-2007, 05:44 AM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: verizon
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

This has been an issue since Friday morning for myself.

This morning, it seems to be working fine once again, keeping fingers crossed
Offline  
Old 09-11-2007, 04:01 PM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8800
PIN: N/A
Carrier: Cingular
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I've also been having problems with my mail since Friday. I thought it was working this morning but it seems to still be intermittent. I'd like to know when they think they'll have this fixed.
Offline  
Old 09-11-2007, 04:08 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
mmohn01's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: Sprint
Posts: 122
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have heard that Yahoo now requires you to have the $3/month version to be able to get email. Not sure if it is true because I don't use yahoo
Offline  
Old 09-11-2007, 07:21 PM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2007
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 9
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i was told to wipe the blackberry and reinstall everything and if that doesn't work they will send me out a new blackberry...kinda ridiculous but i will see if that helps...
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.