BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-11-2007, 05:26 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8800g
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 'A problem occurred while trying to render the page' Help please!

Please Login to Remove!

Hi:

Each time I open up the web browser on my 8800, a error message pops up stating 'A problem occurred while trying to render the page'. Does anyone know how to fix this problem. My carrier is T-Mobile.

Thanks
Offline  
Old 09-11-2007, 05:43 AM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Do you have a BlackBerry Data Plan?

If so, has the browser worked in the past? Pulling the battery to reboot the BB might help, as well as resending the service books.

See the FAQ site for instructions on the service books.

And, welcome to the Forums.
Offline  
Old 09-11-2007, 05:16 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8800g
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes, I had no problems with the browser when I first got my BB. I shall try your suggestions. Thank You!
Offline  
Old 09-12-2007, 11:11 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8800g
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 4
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8800/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/123)

Thank you, I reset my BB and the browser works fine.
Offline  
Old 07-23-2008, 10:55 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Ottawa Canada
Model: 8330
Carrier: Telus, Rogers & Bell
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

We hav a bunch of 8830 World Phone (CDMA technology), none of our Rogers (EDGE) BB have this issue, simply go to google, get results back ok, but when clicking on the results linke get error "A PROBLEM OCCURRED WHILE TRYING TO RENDER THE PAGE."
All on BES 4.1.5 (no fix for this in MR1 or SP6), seem to have started just after SP5!!
Same deal, remove\reinstall Battery seem to fix issue Temporarly
No extra Apps aside from the default OS apps.
RIM's cheezy tech, just say to re-install OS, done, no change.
Ideas, concept, theories are welcomed at this point.
__________________
Cheers,
Mike
Offline  
Old 08-17-2008, 10:26 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: Toledo, OH
Model: 9550
OS: 5.0.0.320
PIN: N/A
Carrier: Verizon
Posts: 6
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

So BES'm All are you saying that BlackBerry Customer Support 110% completely clueless on this "A PROBLEM OCCURRED WHILE TRYING TO RENDER THE PAGE." error message??! And their ONLY fix is to re-install? (I thought that ONLY fixed Windows ) I was thinking of emailing them since this problem started on my 8830 this weekend. ALL suggestions I've received from members of different BlackBerry forums has NOT fixed the problem. I'd love to know how you may eventually get your problem solved. Who knows, it might help me. THX!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.