BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-21-2007, 06:50 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem With BlackBerry Internet

Please Login to Remove!

ok so i put beamberry on my 8700g but then decided i didnt want it and uninstalled it now ever since that i cant go to any websites with blackberry browser or opera..i dont know if this is coinsendence or if something went wrong any suggestions?
Offline  
Old 09-21-2007, 06:51 PM   #2 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

Have you tried removing the battery to reboot the device?
Offline  
Old 09-21-2007, 06:55 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yes i have i did that and use ctrl cal delete method
Offline  
Old 09-21-2007, 07:47 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

any ideas..im on tmobile
Offline  
Old 09-21-2007, 07:49 PM   #5 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

You have EDGE or GPRS in upper case? You have a browser and it just doesn't work?

You might try Options >Advanced Options >Host Routing Table >menu key and select Register now.

If that doesn't make it work, then you may have to reload the OS. With the little info you've given, I really can't tell much more than that.
Offline  
Old 09-21-2007, 07:52 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i can give you nay info u need to know sorry its just theres not much to tell edge is what appears i go into the blackberry browser and opera and no webpage will load it says no data connection or something like and to run connection test
Offline  
Old 09-21-2007, 07:53 PM   #7 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

So your device displays "edge" in lower case letters?
Offline  
Old 09-21-2007, 07:53 PM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

now its displayed EDGE
Offline  
Old 09-21-2007, 07:54 PM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

nothign changed after what you said with the host routing table it says message sent and thats it
Offline  
Old 09-21-2007, 07:57 PM   #10 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

Go to Options >Advanced Options >TCP and enter the following:

apn:wap.voicestream.com
username:
password:

leave username and password blank.

Save settings and then remove the battery while the device is powered on and try it all again.
Offline  
Old 09-21-2007, 08:02 PM   #11 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-mobile
Posts: 66
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

well i already had that all there but i cleared it and reentered it and did the battery still not working
Offline  
Old 09-21-2007, 08:04 PM   #12 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

I suggest wiping the device and reloading the OS.

How do I wipe the BlackBerry using Jl Cmder? - BlackBerryFAQ
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.