BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-14-2007, 07:11 PM   #1 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: May 2006
Model: 8310
Carrier: at&t
Posts: 681
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default auto refresh on espn site?

Please Login to Remove!

I used to have the 7130c and when I visit espn website and use the auto refesh feature...it would automatically refresh. But when I do that on my 8700c. It keeps prompting about if I want to refresh the page. So what feature do I need to enable on the browser to stop asking that? Thx in advance.
Offline  
Old 10-16-2007, 12:30 PM   #2 (permalink)
New Member
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8700g
PIN: N/A
Carrier: t-mobile
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah, i'm having the same problem.. such a pain.... anyone know how this can be fixed?
Offline  
Old 10-18-2007, 04:17 AM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: May 2006
Model: 8310
Carrier: at&t
Posts: 681
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have other problems with the 8700...it leads me to think that 8700 have some bugs.

i maybe be upgrading to the 8300 soon...i hope this wont be a problem.

Last edited by vincentnyc : 10-18-2007 at 04:19 AM.
Offline  
Old 10-19-2007, 12:15 PM   #4 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2007
Model: 8100
Carrier: AT&T
Posts: 54
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

There was a thread on Pinstack about how any page that the auto refresh time is 60 seconds or more, you get a confirmation dialog. Less than 60 seconds and it refreshes with the dialog.

Playing around with it last night I found that the ESPN scoreboard pages that show multiple scores refresh more frequently than 60 seconds and work fine. The single game views must be 60 seconds or longer though.
__________________
Pearl, AT&T, BIS
Offline  
Old 10-19-2007, 03:28 PM   #5 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: May 2006
Model: 8310
Carrier: at&t
Posts: 681
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Nah...it nevers happen to my 7130c even more than 60 seconds. My 7130c auto refresh w/o prompting me.

I'm gonna get the new 8310 soon. Hopes it doesn't happen.
Offline  
Old 10-19-2007, 03:33 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Mar 2007
Model: 8100
Carrier: AT&T
Posts: 54
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What OS are you running on the two devices?
__________________
Pearl, AT&T, BIS
Offline  
Old 10-20-2007, 11:02 AM   #7 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: May 2006
Model: 8310
Carrier: at&t
Posts: 681
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hmmm...good question. This problem maybe be related to os version. I'm not sure what os is my 7130c but I think it is 4.1 since I've been using it back in when first came out and never upgraded the os.

So dunno. If this happens when I get the 8300. Then we will know if it is the os or not. Or maybe someone with the new pearl with the new os can confirm if they have this problem or not?

Last edited by vincentnyc : 10-20-2007 at 11:06 AM.
Offline  
Old 10-26-2007, 06:26 PM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jun 2006
Model: 8703
Carrier: Verizon
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I tried coding some of my auto refresh pages containing a weather image to less than 60 seconds.

it does 'refresh' but unfortunately, just reloads what is in the cache, and does not call in the updated image from the server.

Any idea of how to get around this?

Thanks
Offline  
Old 10-26-2007, 06:32 PM   #9 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
003402's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Colorado Foothills
Model: 8330
PIN: S AND NEEDLES
Carrier: VZW
Posts: 1,098
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i am running a 7130e with 4.1 and have the same issue. so much for autorefresh when i have to say yes each time!

R2
__________________
"out of chaos comes opportunity"
Offline  
Old 10-26-2007, 07:53 PM   #10 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: May 2006
Model: 8310
Carrier: at&t
Posts: 681
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just got the curve 8310 today and I believe it is the same os ver. as my 8700 cuz I got the 8700 a month ago. It is the titanium cover.

Anyway. This problem no longer exist on my 8310! Thank God!
Offline  
Old 10-27-2007, 12:40 PM   #11 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: May 2006
Model: 8310
Carrier: at&t
Posts: 681
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

update...i had to restore my 8310 os yesterday cuz it wasn't syncing with my bes properly and my memory was showing only 7MB free when i had no 3rd party apps installed.

so today, i browse to espn website and do auto-refresh again. and the problem came back!!!! wtf!!!
Offline  
Old 11-16-2007, 12:30 PM   #12 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Oct 2007
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 38
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have the same problem. I have the 8310 with the most recent OS and this happens on the ESPN site. It also happened when I had my 8300. It never happened with my 8800. I wish someone could figure out a solution. The auto refresh feature is kind of useless if you have to keep telling it to refresh.
Offline  
Old 12-01-2007, 03:11 PM   #13 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
hokie123's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Model: 9700
OS: 5.0.0.862
Carrier: AT&T
Posts: 201
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I was having the same issues, and just stumbled across the solution for this one.

Change the browser emulation mode to Openwave (WAP), and refresh works great!
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.