BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General PlayBook Discussion (http://www.blackberryforums.com/general-playbook-discussion/)
-   -   No menus in email on 9800 after using bridge (http://www.blackberryforums.com/general-playbook-discussion/258843-no-menus-email-9800-after-using-bridge.html)

pshute 04-06-2012 10:47 AM

No menus in email on 9800 after using bridge
 
I've been using a Playbook today for the first time, and I've found that after I disconnect and go back to using the phone, there's no menu available when in an email. Ie I press the Menu button and nothing happens. A reboot fixes it.

It's happened twice now.

Has anyone seen this? Is there a better fix than a reboot?
Posted via BlackBerryForums.com Mobile

pshute 04-06-2012 11:02 AM

I've now discovered that the menu becomes available again if I reconnect to the Playbook. Also that I also can't open attachments on the phone by clicking on them when disconnected - nothing happens.
Posted via BlackBerryForums.com Mobile

venita9 04-06-2012 02:04 PM

Re: No menus in email on 9800 after using bridge
 
Same problem with you..

pshute 04-07-2012 04:50 AM

Re: No menus in email on 9800 after using bridge
 
Quote:

Originally Posted by venita9 (Post 1774130)
Same problem with you..

Thanks for confirming that. I'm on OS2, how about you? I'm wondering if it's a new bug or if it's been a problem all along.

pshute 04-08-2012 02:20 AM

Re: No menus in email on 9800 after using bridge
 
I've since discovered that if I turn off bridging in the bridge app on the phone, rather than just turning off Bluetooth, it works OK.


All times are GMT -5. The time now is 04:39 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.