BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General PlayBook Discussion (http://www.blackberryforums.com/general-playbook-discussion/)
-   -   Bridge messages problem on playbook (http://www.blackberryforums.com/general-playbook-discussion/259654-bridge-messages-problem-playbook.html)

bigju98 05-24-2012 10:01 AM

Bridge messages problem on playbook
 
I was wondering if anyone has experienced a problem on their playbook with bridge messages being unable to open? I have a 16 GB playbook that had been running fine on my 9700. Now that I have upgraded to my 9900 everything else in the bridge works great but the messages won't open. It tries to open but it's like it keeps restarting over and over.

The Playbook is running OS 2.0.1.358. My 9700 has OS 6.0 (works fine) and the 9700 has 7.0.0.576 (can't open).

Does anyone know of this issue?

Thanks.

hrbuckley 05-24-2012 01:02 PM

Re: Bridge messages problem on playbook
 
Do you have the latest version of the Bride on your 9900, or just the version that was moved over when you traded up?

bigju98 05-25-2012 05:12 PM

Re: Bridge messages problem on playbook
 
I went to RROYY and downloaded the latest one for my OS which is OS7. It is still doing the same thing. I took a short video of the problem but the file is way over the upload limit. Now I have noticed that Bridge message is no longer an option in the upper left corner on my PB. It only shows the native email icon. I have to select bridge then select it but it still doesn't open. I have tried to trouble shoot it on my own but I am stumped. Thanks.


All times are GMT -5. The time now is 11:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.