BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General Z10 Series Discussion - BlackBerry 10 (http://www.blackberryforums.com/general-z10-series-discussion-blackberry-10/)
-   -   again z10 problem (http://www.blackberryforums.com/general-z10-series-discussion-blackberry-10/263918-again-z10-problem.html)

gopalbilawar 03-29-2013 02:11 AM

again z10 problem
 
i m having problem with my network.
i set my network on 2g/3g mode.
when i make calls, for first 2-3 call it will connect but after that if anyone call me or i make call it shows there's an error with network.
i have updated my os n that is official.
why i m having this problem and how can i resolve it.

wait, there's another issue.
all my videos are getting stored in camera folder:?
y?

Boight 03-29-2013 07:43 AM

Re: again z10 problem
 
Quote:

Originally Posted by gopalbilawar (Post 1801288)
all my videos are getting stored in camera folder:?
y?

Normal, use file manager to move them around.

As for your network, I can't help.

dc/dc 03-29-2013 08:15 AM

Re: again z10 problem
 
This is the wrong section.

daphne 03-29-2013 09:33 AM

Re: again z10 problem
 
Moved to Z10 section.

gopalbilawar 03-30-2013 06:16 AM

Re: again z10 problem
 
but why is this happening.
my videos are shown in both video n camera folder.
is there any setting to just keep it in video when i capture new videos.


All times are GMT -5. The time now is 05:22 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.