BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   General Z10 Series Discussion - BlackBerry 10 (http://www.blackberryforums.com/general-z10-series-discussion-blackberry-10/)
-   -   No sound. (http://www.blackberryforums.com/general-z10-series-discussion-blackberry-10/265025-no-sound.html)

ipsitab 08-19-2013 01:09 AM

No sound.
 
All the sounds on my BBZ10 have vanished. Media, phonecalls, notification alerts, alarm, nothing is working. Please help.The setting is saved to normal. I have tried a reboot and battery pull, nothing helps. Very distressed.

Escorts 08-19-2013 01:39 AM

Re: No sound.
 
Try to update the OS.

NJBlackBerry 08-19-2013 05:48 AM

Re: No sound.
 
Oh boy. Escorts with his immediate OS update.

ipsitab - was the phone recently dropped of did it get wet? Is it in a case of any kind?

Escorts - TRY and troubleshoot before suggesting an OS update.

surajbliss 08-19-2013 08:13 AM

Re: No sound.
 
Quote:

Originally Posted by ipsitab (Post 1807019)
All the sounds on my BBZ10 have vanished. Media, phonecalls, notification alerts, alarm, nothing is working. Please help.The setting is saved to normal. I have tried a reboot and battery pull, nothing helps. Very distressed.

Dear,

Please use JL_commender to wipe you HHP and reinstal it.

dc/dc 08-19-2013 08:16 AM

Re: No sound.
 
Quote:

Originally Posted by surajbliss (Post 1807031)
Dear,

Please use JL_commender to wipe you HHP and reinstal it.

Incorrect. Not only is this the wrong advice for this situation, JL_Cmder doesn't work on BB10 devices.

NJBlackBerry 08-19-2013 11:54 AM

Re: No sound.
 
Everyone loves to wipe out devices.
Even using tools that don't work on BB10 devices.

Wow.

tr1ad 08-21-2013 08:23 PM

Re: No sound.
 
i dropped my z10 and it hit the floor and bounced, encountered the same problem

what solved it was right below the battery contacts, i applied pressure by just holding it between thumb and forefinger

it started working again

*note* i also tried a rest, reinstalling the OS etc but it didn't work


All times are GMT -5. The time now is 10:20 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.