BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   GPS & Mapping (http://www.blackberryforums.com/gps-mapping/)
-   -   Google Maps 4.4.0 (http://www.blackberryforums.com/gps-mapping/234700-google-maps-4-4-0-a.html)

TruckinwithBBs 08-28-2010 11:09 PM

Google Maps 4.4.0
 
Hi, I've had several people tell me that they updated Google Maps to version 4.4.0 and after doing so, they are reporting that when they open the app, it closes right away. I tried installing it on my Verizon Storm 9530 as well as a Sprint Curve 8530, both of which experienced the symptoms others have described to me. I installed it via BlackBerry Browser as some forums have suggested to no avail, even though I didn't think the browser should matter. I installed it on a spare Sprint 8330 and it works like a champ. The only thing I can find in common with the reporters of the problem is that they are all on OS 5.0, whereas it seems to work on 4.5 (the 8330 I successfully installed it on). Has anyone seen this problem and/or found a fix for it?

samnyemba 08-29-2010 04:33 PM

Did you try a battery pull?

TruckinwithBBs 08-29-2010 05:36 PM

Yes, I have tried a battery pull on both devices, the Verizon Storm 9530 and Sprint Curve 8530. We have downloaded using Internet Browser and BlackBerry Browser. We have changed all permissions on the Google Maps app to "Allow" as well as making sure the GPS Services is set to "Location On".

TBOLTRAM 08-30-2010 06:45 AM

No issue with my upgrade. Did you allow the modifications?

devnull 08-30-2010 07:00 AM

I didn't "upgrade". I uninstalled the old version - reboot - installed new version.

All is working fine.

TruckinwithBBs 08-30-2010 08:08 AM

We did allow modifications when we initially upgraded the app on the Curve 8530, however, I did a clean install on the 9530 from the beginning and still had problems.

teajj 08-30-2010 08:12 AM

How do i start a new post or thread!?
 
i have no idea what i am doing right now but i need some help!!

TruckinwithBBs 08-31-2010 03:41 PM

Has anyone else seen this issue or have any other suggestions?

palomartian 09-05-2010 09:01 PM

Delete and try again until it works. It will eventually.


All times are GMT -5. The time now is 09:37 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.