BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-20-2005, 10:18 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Droll's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: 7250
Carrier: Verizon
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problems w/7250 attachments

Please Login to Remove!

I just rolled out a new BB service to the exec's in my company with 20 7250's on Verizon. I installed a new BB server running BES 4.0 looking at my Exchange server.

The problem I am having is that attachments are not consistantly sucessful - in fact they are much more likely to fail than to succeed. The users keep getting the dreaded red X a few seconds (30-60) after requesting the attachment. We use PDF and .XLS files quite a bit.

We have checked with RIM, Verizon, and experimented by trying to see if there is a pattern to the failures/successes to no avail. I have the following questions:

Could this be a problem with the 7250?

Is there a great unspoken secret that attachments really don't work?

Do I need to get a third party viewer? That would sure be a disappointment!

Are there any settings I need to tweak? Experiments to try?

Any/all help appreciated.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.