BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-03-2004, 03:06 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 18
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Please Login to Remove!

Offline  
Old 11-05-2004, 01:52 PM   #2 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Mark Rejhon's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Ottawa, Ontario, Canada
Model: Bold
Carrier: Rogers
Posts: 4,870
Post Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

__________________
Thanks,
Mark Rejhon
Author of XMPP extension XEP-0301:
www.xmpp.org/extensions/xep-0301.html - specification
www.realjabber.org - open source
Offline  
Old 01-01-2005, 11:15 AM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2004
Location: Pine Brook, New Jersey
Model: 8800
Carrier: cingular
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Chrysler UConnect & 7290

I have been unable to "Pair" my 7290 with the Chrysler UConnect in my jeep.

Had no problem pairing a Motorola V600 with the UConnect.

Have no problem pairing a Motorola Earpiece 810 to the 7290

Does nayone have any ideas.
__________________
James M. Gallagher
Offline  
Old 01-01-2005, 12:44 PM   #4 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Aug 2004
Location: Pennsylvania
Posts: 690
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What error do you get from the bluetooth if any? Does it just simply say "Unable to establish connection" or something else?

Error messages help usually in bluetooth pairing instances.

First thing I'd try with the information, I'd double check maybe the code entered? Double check the UConnect, I think it uses the handsfree profile, not 100% sure, make sure the 7290 can support it (which it should). A few things can take play, hard to say.
__________________
http://img.photobucket.com/albums/v2...lyptic_Sig.jpg

Please use the Search feature to find a quick answer.

[url]htt
Offline  
Old 01-01-2005, 04:24 PM   #5 (permalink)
CrackBerry Addict
 
Join Date: Aug 2004
Location: Minnesota
Model: 9700
OS: 6.0.0.448
Carrier: T-Mobile
Posts: 811
Post Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I use my UConnect system in my 300c and it works great with my 7520, should work for you as well...

I have noticed that the BT stack can get messed up on the blackberry... Only way I've found to fix it is to power the handheld off, take the battery out for 1 minute, put the battery back in and try again... Always works for me after that
Offline  
Old 01-02-2005, 11:29 AM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2004
Location: Pine Brook, New Jersey
Model: 8800
Carrier: cingular
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

When I "Pair" the UConnect to the Blackberry 7290, it shows that the pairing has completed.

When I try to use it I get the message on the 7290 "Connection to 7290 Lost".

Have called Customer Service at UConnect and they told me that there was a problem with Blackberry's being "dropped".

Have been unable to find a Customer Service # for Blackberry.

UConnect was installed by my Jeep Dealer, not factory installed, if that means anything.

Tried turning off the Blackberry and removing the battery for a few minutes. No change in results.

Any help will be appreciated.

Jim
__________________
James M. Gallagher
Offline  
Old 01-02-2005, 12:10 PM   #7 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2004
Location: Pine Brook, New Jersey
Model: 8800
Carrier: cingular
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

When I "Pair" the UConnect to the Blackberry 7290, it shows that the pairing has completed.

When I try to use it I get the message on the 7290 "Connection to 7290 Lost".

Have called Customer Service at UConnect and they told me that there was a problem with Blackberry's being "dropped".

Have been unable to find a Customer Service # for Blackberry.

UConnect was installed by my Jeep Dealer, not factory installed, if that means anything.

Tried turning off the Blackberry and removing the battery for a few minutes. No change in results.

Any help will be appreciated.

Jim
__________________
James M. Gallagher
Offline  
Old 01-03-2005, 12:33 PM   #8 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
stonent's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Fort Worth, Texas
Model: 8220
PIN: FFFFFFFF
Carrier: T-Mobile
Posts: 1,734
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Are you setting it as a "trusted" device in the properties on the blackberry?
__________________
Stonent

Prior: BES: 7510, 7520, 7290, 7230, 7130, 8220 (No Data Plan), Droid Eris
Post your question on the forum, don't PM me.
Offline  
Old 01-03-2005, 01:09 PM   #9 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Dec 2004
Location: Pine Brook, New Jersey
Model: 8800
Carrier: cingular
Posts: 15
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Stonent:

Under the Device Properties for the UConnect, I have

Device Name: UConnect
Trusted: Yes
Encryption: Enabled

Services: ST Handsfree
ST Headset
__________________
James M. Gallagher
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.