BlackBerry Forums Support Community

BlackBerry Forums Support Community (http://www.blackberryforums.com/)
-   Linux Users Corner (http://www.blackberryforums.com/linux-users-corner/)
-   -   Cannot Find/View Media Files on Onboard Memory BB Bold (http://www.blackberryforums.com/linux-users-corner/188706-cannot-find-view-media-files-onboard-memory-bb-bold.html)

elevashun 05-05-2009 12:45 AM

Cannot Find/View Media Files on Onboard Memory BB Bold
 
I have recently had a new problem with my Bold. Out of the blue, all of my media files (pictures, mp3's) stopped being visible on my phone.

I have recently upgraded to running Ubuntu 9.04 from 8.01. I simply transfer files by using my Bold like an external HD. When I was using 8.01 I had no problems accessing transferring files from my laptop to the Bold.

When I access my Bold from my PC, I can see the files on the Bold. However attempting to view the files directly from the Bold comes up with nothing.

I have also noticed that the Ubuntu file browser hangs / freezes when attempting to delete or copy over files back to and from the Bold.

Any ideas?

elevashun 05-05-2009 01:05 AM

Quote:

Originally Posted by elevashun (Post 1373420)
I have recently had a new problem with my Bold. Out of the blue, all of my media files (pictures, mp3's) stopped being visible on my phone.

I have recently upgraded to running Ubuntu 9.04 from 8.01. I simply transfer files by using my Bold like an external HD. When I was using 8.01 I had no problems accessing transferring files from my laptop to the Bold.

When I access my Bold from my PC, I can see the files on the Bold. However attempting to view the files directly from the Bold comes up with nothing.

I have also noticed that the Ubuntu file browser hangs / freezes when attempting to delete or copy over files back to and from the Bold.

Any ideas?

It looks like Ubuntu has somehow corrupted / modified the file system on my Bold. When I try to take a picture with the camera and save the image in its default directory (Device Memory/home/user/pictures) it gives me a file system error and is unable to store the image.

Anyone running into this problem?


All times are GMT -5. The time now is 02:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.12
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.