BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 06-20-2007, 12:11 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Jan 2007
Model: 8100
Carrier: t-mobile
Posts: 19
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Limewire won't connect to the 'net

Please Login to Remove!

When I use my blackberry pearl as a bt modem on my mac and I start Limewire, Limewire doesn't connect to the internet. I just get a message saying "connecting to the internet" forever. I'm using Limewire Pro 4.13 Beta.

Can someone help me figure out how to get this to work. Thanks.
Offline  
Old 06-21-2007, 08:31 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
penguin3107's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Model: iOS 5
Carrier: VZW
Posts: 11,701
Post Thanks: 1
Thanked 235 Times in 218 Posts
Default

Limewire?! What are you using that for?
__________________
BCSA
BES 5.0.3 MR4 :-: Exchange 2007 SP3 RU3
http://port3101.org
Offline  
Old 06-21-2007, 09:31 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
camaxtli's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Traffic
Model: 9780
OS: 5.0.0.921
PIN: a colada
Carrier: Tmobile
Posts: 157
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dc2610 View Post
When I use my blackberry pearl as a bt modem on my mac and I start Limewire, Limewire doesn't connect to the internet. I just get a message saying "connecting to the internet" forever. I'm using Limewire Pro 4.13 Beta.

Can someone help me figure out how to get this to work. Thanks.
I found that TMo along with other carriers block peer-to-peer access. I list only the one from TMO since that is what you have on you avatar. Its from UK but applies to US also.
T-Mobile Fair Use - Mobile Phones from T-Mobile
There may be ways around this but none to my knowledge. Read the first paragraph, hope this helps.
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.