BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 12-25-2007, 12:17 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Skinflaps's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Model: 9630
Carrier: Sprint
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problems with video playback on Curve

Please Login to Remove!

I've tried all the settings that were suggested and even tried some different ones.

Every time, the video plays, but the audio is going faster than the video. I've watched the video on my BB in conjunction with the video on my PC and it seems like the video is moving at the regular rate but the audio is accelerated for some reason.

Has anyone else experienced this? Any suggestions?
Offline  
Old 12-28-2007, 02:00 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Skinflaps's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Model: 9630
Carrier: Sprint
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wow. 60 views but no help...

Anyone???
Offline  
Old 12-28-2007, 11:07 AM   #3 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

what program did you use to convert the video for the curve?
Offline  
Old 12-28-2007, 11:39 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Republic of Texas
Model: 8300
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Same problem with my 8300. I'm using the Roxio software that is with the Dingleberry Desktop Manager.


Ray
Offline  
Old 12-28-2007, 07:03 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Skinflaps's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Model: 9630
Carrier: Sprint
Posts: 46
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm using mediacoder
Offline  
Old 12-31-2007, 09:37 AM   #6 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Republic of Texas
Model: 8300
Carrier: AT&T
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Any help?
Offline  
Old 01-01-2008, 12:27 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2007
Location: Santa Barbara, CA
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 87
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I occasionally have that issue, so I pause the video and somehow that fixes the issue.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.