BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-29-2008, 01:07 PM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
532Fastback's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: California
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 62
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Video error?

Please Login to Remove!

OK so i downloaded the Super program to convert some videos to avi's for my phone. The videos work on my phone for the first 2 minutes then i get an error. Its not the video because i can fastforward past 2 minutes and watch for another minute before it gives me the error again.
Anyone know whats wrong?
I've never updated my OS, it says i have 4.2.1.96 I am not sure if it matters or if the old software has problems playing video.
__________________
./_ _ _ ___ __\
(]]]_ _ o _ _[[[)
|\_o_ __ __o_/|
|__|..........|__|

Last edited by 532Fastback : 02-29-2008 at 02:00 PM.
Offline  
Old 02-29-2008, 01:31 PM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
532Fastback's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: California
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 62
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

anyone have an idea? it makes me mad i can't watch a full video

EDIT: i loaded more videos on my 8100 and it does it to all them but at different times during the video. i guess it depends on how long the video is. My 10 minute video errors at 2 minutes
my 3 minute errors at 155
the 4 minute 30 second one i am playing now...just played all the way through so i have no idea whats wrong.
I used the Super C program and i did exactly what it says in the HOW TO video convert post in hte 8100 forum
__________________
./_ _ _ ___ __\
(]]]_ _ o _ _[[[)
|\_o_ __ __o_/|
|__|..........|__|

Last edited by 532Fastback : 02-29-2008 at 02:07 PM.
Offline  
Old 02-29-2008, 10:36 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
532Fastback's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: California
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 62
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

anyone? i would like to get this fixed before fire season so i can show the probies what we did last year.
__________________
./_ _ _ ___ __\
(]]]_ _ o _ _[[[)
|\_o_ __ __o_/|
|__|..........|__|
Offline  
Old 02-29-2008, 10:38 PM   #4 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

what was the original file format and what format did you set the output to? have you tried just using media manager to convert the files for you?
Offline  
Old 02-29-2008, 11:13 PM   #5 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
532Fastback's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: California
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 62
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Sith_Apprentice View Post
what was the original file format and what format did you set the output to? have you tried just using media manager to convert the files for you?
i didn't think media manager converted anything?
the original file was in wmv and i converted it to avi, h.263, just like the directions said.
__________________
./_ _ _ ___ __\
(]]]_ _ o _ _[[[)
|\_o_ __ __o_/|
|__|..........|__|
Offline  
Old 02-29-2008, 11:13 PM   #6 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by 532Fastback View Post
i didn't think media manager converted anything?
the original file was in wmv and i converted it to avi, h.263, just like the directions said.
Roxio will convert it for the blackberry.
Offline  
Old 03-01-2008, 12:44 AM   #7 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
532Fastback's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: California
Model: 8100
PIN: N/A
Carrier: ATT
Posts: 62
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Sith_Apprentice View Post
Roxio will convert it for the blackberry.
so i downloaded the newest desktop program and it doesn't work. The media program gets screwed up something about DAO not working or something.
__________________
./_ _ _ ___ __\
(]]]_ _ o _ _[[[)
|\_o_ __ __o_/|
|__|..........|__|
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.