BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-28-2010, 08:10 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2010
Model: 8330
PIN: N/A
Carrier: boost
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Media player issues/youtube

Please Login to Remove!

I've looked around and could not find a solid answer. I have the 8330 on Boost mobile. I used to be able to play youtube videos. Then I installed a "youtube" player I found on appworld and it did not work. So I deleted it. Ever since then I get "unsupported media type" when I try to watch youtube videos. I double checked and made sure I was on the m.youtube.com site as well. It seems as if the app I installed may have left a bug behind that won't let the media player work. Any suggestions?
Offline  
Old 08-29-2010, 06:23 AM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: BBPP
OS: 10.3.2
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,922
Post Thanks: 19
Thanked 521 Times in 506 Posts
Default

Try: Delete your browser cache. You may want to go ahead and delete cookies as well. Do a hard reset -- With the power on, remove the battery. Usually waiting 30 seconds is good, but go ahead and wait a minute or two this time. See if it works after that.
__________________
- Ira
Offline  
Old 11-05-2010, 04:15 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2004
Model: 7510
Carrier: nextel
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

and if it doesnt work you my want to think in upgrading the OS
Offline  




Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.