BlackBerry Forums Support Community
              

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 08-05-2007, 09:08 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Ringtone playback issue

Please Login to Remove!

I'm new to these forums so forgive me if this is redundant. I just got my blackberry curve (my first blackberry!) and I'm adding some custom ringtones to it. Oddly enough the ringtones will only play for the first 3 to 4 seconds before they skip, pause and start playing the first 3 to 4 seconds over again. This is annoying as how they ringtones i made are all about 20 seconds long.

Does anyone else have this issue or know how to solve it? Thanks.
Offline  
Old 08-05-2007, 09:11 PM   #2 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Post Thanks: 61
Thanked 258 Times in 185 Posts
Default

Set your ring to one ring.
Offline  
Old 08-05-2007, 09:38 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks I've been looking in the profiles and options and I can't seem to find a prompt that asks me the number of rings and allows me to change it. Do you know where I can find that in my 8300?
Offline  
Old 08-05-2007, 09:47 PM   #4 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: Z30
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,921
Post Thanks: 61
Thanked 258 Times in 185 Posts
Default

I'm sorry , should have said. Go to Profiles. Scroll down to advanced and edit. Find Phone and edit.

**edit: make sure you set both IN and OUT of holster

Last edited by JSanders : 08-05-2007 at 09:51 PM.
Offline  
Old 08-06-2007, 01:16 AM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Aug 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: at&t
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thank you, I gave that a try and it didn't seem to work. But I eventually found out the problem. Apparently this is a widespread problem when a ringtone of the wrong format (.wav) is tried to be made into a ringtone. The standard for the ringtones is .mp3.

So.. yeah.. thats just out there incase anyone else encounters this same issue.
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

Rocks-Off Ass Berries Blackberry Anal Butt Plug + Cream Gift
$35.82
Rocks-Off Ass Berries Blackberry Anal Butt Plug  + Cream Gift picture2pcs Mini 5pin Female Blackberry USB Jack Charger Port
$0.01
2pcs Mini 5pin Female Blackberry USB Jack Charger Port pictureNETWORK UNLOCK CODE FOR USA AT&T BLACKBERRY Z10 FOR Z10 ONLY
$1.99
NETWORK UNLOCK CODE FOR USA AT&T BLACKBERRY Z10 FOR Z10 ONLY pictureNETWORK UNLOCK CODE FOR USA AT&T BLACKBERRY Z10 FOR Z10 ONLY
$1.99
NETWORK UNLOCK CODE FOR USA AT&T BLACKBERRY Z10 FOR Z10 ONLY pictureAlphaPooch Napper Cat Den Black Berry Branch Fabric with Black Solid Interior
$46.38
AlphaPooch Napper Cat Den Black Berry Branch Fabric with Black Solid Interior picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.