BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 02-01-2008, 12:19 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Anchorage,Alaska
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New Member/New BB User

Please Login to Remove!

Hey everyone Im Joe from Alaska. im having problems connecting my new BB to desktop manager. tried connecting bluetooth and usb and its not letting me do anything on my computer. Please Help !
Offline  
Old 02-01-2008, 04:22 PM   #2 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,729
Post Thanks: 15
Thanked 500 Times in 487 Posts
Default

Wirelessly posted (8700g: BlackBerry8700/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Welcome to the group, Joe.

I don't know what to tell you and can't search very effectively from the wap site. What is your setup? Do you see any error or anything when you try and connect with usb, or does computer just not even see the blackberry?
__________________
- Ira
Offline  
Old 02-01-2008, 05:14 PM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
LegalPrincess's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Dallas, TX
Model: 8830
PIN: 32c892c4
Carrier: Sprint
Posts: 87
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Welcome to the Forums Joe.
__________________
JEN
Offline  
Old 02-01-2008, 06:16 PM   #4 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8800/4.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/100)

Welcome joe

Did you get it working?
__________________
ZED 10
Offline  
Old 02-01-2008, 07:03 PM   #5 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,679
Post Thanks: 4
Thanked 96 Times in 71 Posts
Default

Welcome aboard, Joe from Alaska!!
Offline  
Old 02-01-2008, 09:53 PM   #6 (permalink)
Talking BlackBerry Encyclopedia
 
cmguerra77's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Massachusetts
Model: 8300
PIN: TS of Guinness
Carrier: AT&T
Posts: 316
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Welcome
__________________
"One plus two plus two plus one"
Offline  
Old 02-01-2008, 10:18 PM   #7 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

welcome to the forums!
Offline  
Old 02-02-2008, 01:13 AM   #8 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Anchorage,Alaska
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bb

I just switched out my BB with AT&T they said it was defective i havent tried anything yet but what it was saying was when i plugged my bb into the usb it wouldnt download the driver and would give the error "data not found" and then would say device was not correctly installed may not work correctly. my computer see's my bb though. just when the driver tries to downloads it never does it right.

Last edited by Leezy : 02-02-2008 at 01:16 AM. Reason: Adding more
Offline  
Old 02-02-2008, 01:22 AM   #9 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

that doesnt sound like a device issue more of a computer issue. right click on the my computer icon and go to properties. then go to hardware, then device manager. do you get any USB devices with a yellow flag?
Offline  
Old 02-02-2008, 02:24 AM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Anchorage,Alaska
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default yes

yes my RIM composite device has a yellow flag. "the drivers for this device are not installed Code 28"
Offline  
Old 02-02-2008, 02:25 AM   #11 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

not a device issue, its a driver issue. try searching for the drivers online. BlackBerry Search Results

that is the knowledge base article

Last edited by Sith_Apprentice : 02-02-2008 at 02:29 AM.
Offline  
Old 02-02-2008, 02:26 AM   #12 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Anchorage,Alaska
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default newb

how do i do that plz help!
Offline  
Old 02-02-2008, 02:29 AM   #13 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

follow that article it should help you through it.
Offline  
Old 02-02-2008, 02:31 AM   #14 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Anchorage,Alaska
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

awesome ill try it out and let you know what happend thanks a lot for your help.
Offline  
Old 02-02-2008, 02:31 AM   #15 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yeah definately keep us posted
Offline  
Old 02-02-2008, 02:37 AM   #16 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Anchorage,Alaska
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Tried it and same issue....
Offline  
Old 02-02-2008, 02:39 AM   #17 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

that did not update the drivers and you still have the yellow flag?
Offline  
Old 02-02-2008, 02:40 AM   #18 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Anchorage,Alaska
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yea same error message. didnt upgrade
Offline  
Old 02-02-2008, 02:40 AM   #19 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Sith_Apprentice's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Model: 9000
OS: 4.6.0.xxx
Carrier: AT&T
Posts: 10,149
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

if it didnt help try this BlackBerry Search Results
Offline  
Old 02-02-2008, 02:43 AM   #20 (permalink)
New Member
 
Join Date: Feb 2008
Location: Anchorage,Alaska
Model: 8310
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 14
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have tried this already and it didnt work. sucks i just want my device to work, im going to go try to do this on my bro's computer
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.