BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 05-20-2008, 02:50 AM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2008
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: vodaphone
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New User! Help needed!

Please Login to Remove!

Hello guys,
I am a network admin in a company and we are planning to deploy BES in our network!
We have a DC and Exchange server.
Can you guys suggest me the most important and the precautionary steps in deploying the BES?

Thank you !
Offline  
Old 05-20-2008, 08:18 AM   #2 (permalink)
BBFAQ Sysop
 
ricpac's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Philippines
Model: 9700
OS: X 10.6
PIN: Alt+Shift+H
Carrier: GLOBE
Posts: 3,760
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Welcome to BBF sushk21!

You've come to the right place. So now be sure to read info on the ff links below:

General BES Admin FAQ - BlackBerryFAQ

BES Implementation FAQ - BlackBerryFAQ

BES Installation Videos
__________________
All your base are belong to us.

Last edited by ricpac : 05-20-2008 at 08:20 AM.
Offline  
Old 05-20-2008, 07:02 PM   #3 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: nj
Model: 8830
PIN: N/A
Carrier: sprint
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Contact RIM. They can give you the best advice on setting up your first BES and connecting to your email system. Test Bes offline first before deploying live. There are so many things to be aware of its hard to list- best to buy a tech support option with Rim and let them help you. How many anticipated users?
Offline  
Old 05-21-2008, 12:59 AM   #4 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2008
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: vodaphone
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by berrywiz View Post
Contact RIM. They can give you the best advice on setting up your first BES and connecting to your email system. Test Bes offline first before deploying live. There are so many things to be aware of its hard to list- best to buy a tech support option with Rim and let them help you. How many anticipated users?
Can you help me with this offline thing?
I have tried to install the server on Vmware with a demo exchange server.
The problem is that SRP host filed is giving me the problem.(while installing BES)
I suspect that it is because i don't have the registered domain for my demo.
Can you help me with this thing?
Is there any other way?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

SMPTE Output Studio 16 Extras The Complete SMPTE Generator For Your Amiga
$14.99
SMPTE Output Studio 16 Extras The Complete SMPTE Generator For Your Amiga picture23 WAY "D" SHELL HOOD DB23 D23 DB23F DB23M FOR COMMODORE AMIGA CONNECTORS - RARE
$2.57
23 WAY Toshiba TMP68HC000P-16 16mhz 68000 CPU Chip, Amiga Atari Apple Mac
$22.0
Toshiba TMP68HC000P-16 16mhz 68000 CPU Chip, Amiga Atari Apple Mac pictureAMIGA AMIGA A107-335D RQAUS1
$36.1
AMIGA AMIGA A107-335D RQAUS1 pictureCommodore AMIGA CSG 8520 Chip IC 500/A500+/A2000 CDTV - NEW
$12.99
Commodore AMIGA CSG 8520 Chip IC  500/A500+/A2000 CDTV - NEW picture






Copyright 2004-2016 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.