BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 03-31-2010, 10:39 PM   #1 (permalink)
New Member
 
HyDRo-Ice's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: A trench
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Haii Everyone...

Please Login to Remove!

Kinda new here, should've joined when I first got my BB 8900
Recently I've run into "connection error 65" In Windows Live Messenger...Plz dont call me a noob for that. Idk how to fix it yet, can anybody help me find a way to fix it ? or a link to a guide to help, it would be greatly appreciated...
Offline  
Old 04-01-2010, 04:25 PM   #2 (permalink)
No longer Registered.
 
Join Date: Apr 2010
Model: 7100T
PIN: N/A
Carrier: STUDENT
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Post

hi welcome to the forum. have a good time there..
Offline  
Old 04-01-2010, 05:32 PM   #3 (permalink)
Appleinator
 
Dubdub's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: New Hampshire
Model: App5
OS: AJBR549
PIN: Ask
Carrier: ATT & Verizon
Posts: 20,031
Post Thanks: 54
Thanked 782 Times in 742 Posts
Default

Welcome to BBF
__________________
-->>BB FAQ

-->>Stinsonddog's Tip Site!

-->>Twitter


If someone helps, tell them by clicking the Thanks button.!!
Offline  
Old 04-01-2010, 09:19 PM   #4 (permalink)
New Member
 
HyDRo-Ice's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: A trench
Model: 8900
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the welcome :P

And "fixed" the connection error 65 problem too
Offline  
Old 04-11-2010, 10:02 AM   #5 (permalink)
BBF Moderator
 
akosnitzky's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Southern Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.333
Carrier: Verizon BIS
Posts: 14,484
Post Thanks: 6
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default

welcome
__________________
------
Follow @akosnitzky on Twitter

LET'S GO CANES!
Offline  
Old 04-17-2010, 12:23 PM   #6 (permalink)
BlackBerry God
 
aiharkness's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Florida Panhandle
Model: Z10
OS: 10.2.1
Carrier: T-Mobile USA
Posts: 13,729
Post Thanks: 15
Thanked 500 Times in 487 Posts
Default

Welcome to the group!

When you fix a problem you've asked about, post an update for the benefit of those that follow you looking for a solution and find your thread when searching.
__________________
- Ira
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.