BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 09-17-2006, 07:37 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2006
Model: 8700
Posts: 1
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No Browser on my device

Please Login to Remove!

Hi,

I just got a new BBerry 8700 issued by my firm with Cingular as the carrier. It does not have a browser, I belive because the firm blocked it.

Is there any way to turn on the browser? I know its there, it just appears to be disabled.

Any help will be appreciated.

Ray
Offline  
Old 09-17-2006, 07:54 PM   #2 (permalink)
Retired BlackBerryForums.com Moderator
 
d_fisher's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Columbus, OH
Model: 9700
OS: SID 6.7
Carrier: AT&T
Posts: 4,455
Post Thanks: 0
Thanked 2 Times in 1 Post
Default

If your firm blocked it, then there is nothing you can do. I would suggest you contact your company tech support to find out for sure.
__________________
Doug

Remember, please try searching first!

Need a screenshot? ... Like JavaLoader?
Try using BBscreen .....Use JL_Cmder!
or BBScreenShooter!

[SIGPIC][/SIGPIC]
Offline  
Old 09-17-2006, 08:37 PM   #3 (permalink)
CrackBerry Addict
 
moosehead's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Charlotte, NC
Model: 8700c
PIN: tucked behind a bunker
Carrier: AT&T
Posts: 965
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8700/4.1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

Quote:
Originally Posted by monchopan
Hi,

I just got a new BBerry 8700 issued by my firm with Cingular as the carrier. It does not have a browser, I belive because the firm blocked it.

Is there any way to turn on the browser? I know its there, it just appears to be disabled.

Any help will be appreciated.

Ray
Incase they did,,t block it call cingular. When I first gone mine I was missing one of my browsers. They did a push with me on the phone. U will also need to power down, take out battery and put back in. BB will.reboot.

Hope this helps
Offline  
Old 09-18-2006, 05:32 PM   #4 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Pizzle's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: South Florida
Model: 8310
PIN: T + PINT = QUART
Carrier: at&t
Posts: 2,385
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

There's an easier way. Go to Options > Advanced > Host Routing Table and click "Register Now".

However, if your firm blocked browser usage, there's little you can, or should, do.
Offline  
Old 09-18-2006, 07:02 PM   #5 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jun 2006
Model: 7520
Posts: 10
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If non of the above suggestions work just get Opera Mini.

operamini.com
Offline  
Old 10-12-2006, 04:42 PM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Oct 2006
Location: TX
Model: 8130
PIN: 31B54365
Carrier: Sprint
Posts: 159
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Contact your provider, and so long as you're paying for data service of some type, the provider should provision those services to your device.
__________________
--
Sprint 8130 (Amethyst)
Previous BBs owned: Nextel 7510, 7520, 7100i, Sprint 8703e, AT&T 8300
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.