BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 04-22-2007, 08:09 PM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2007
Model: Curve
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bb 8800

Please Login to Remove!

Hi everybody,

I'm new on this Forum. I have some issue with my BB 8800.
Can anybody help me?
Thank you!
Offline  
Old 04-22-2007, 08:11 PM   #2 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: iPh6
Carrier: AT&T
Posts: 27,821
Post Thanks: 33
Thanked 442 Times in 382 Posts
Default

What issues are you having. Please be as specific as possible.
Offline  
Old 04-22-2007, 08:37 PM   #3 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Apr 2007
Model: Curve
PIN: N/A
Carrier: AT&T
Posts: 23
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BB 8800 Issues

Hello,

This are the problems I'm having:

1) Sometimes when I press several key numbers, the sound of the key stays on and the only way to stop it is removing the battery. It still makes the sound when you turn the phone off from the top left button. It is like the phone freezes with an annoying sound.

2) I'm getting a message on the same place I usually see the carrier's name (Cingular) saying "Data Connection Refused".
Any clue what is that?

3) When I place a call I get a message saying "Call Forwarding - Conditional".
I'm not forwarding any call. Why I'm getting that message??? That message appears for a couple of seconds and then I get connected ok with the person I'm calling.

4) After I update a contact phone number I use PocketMac Sync Manager to sync the computer and the device. The problem is that if I do the update in the computer it does not change it in the device, and viceversa. The only way it sync it ok is when I delete a contact.
Do you know any other soft to sync my Blackberry with Entourage other that PocketSync.
The other thing I need to sync is Password Keeper but I can not do it with this program.

I've already posted some threads but if you can help me with any of this issues I will appreciate it a lot.
Thank you!
Offline  
Old 04-22-2007, 08:42 PM   #4 (permalink)
Grumpy Moderator
 
NJBlackBerry's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Somewhere in the swamps of Jersey
Model: iPh6
Carrier: AT&T
Posts: 27,821
Post Thanks: 33
Thanked 442 Times in 382 Posts
Default

Data Connection Refused indicates that you do not have a BlackBerry Data Plan on your account. You will need to have a BlackBerry Data Plan to get your e-mail working.

What version of the handheld software are you running? Look in Options / About to see what version.

Can't help with PocketMac - perhaps look in the Mac Users Corner for assistance.
Offline  
Old 04-22-2007, 08:53 PM   #5 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

#2. If you aren't planning on getting a Blackberry data plan you can go to >Options >Mobile Network >Data Services set to Off. That will make that message go away.

#3. Call Forwarding-Conditional means that calls will go to voicemail if you don't answer. It's normal. When any call goes to voicemail it's forwarded. That's just how the voicemail system works.
Offline  
Old 04-24-2007, 07:58 AM   #6 (permalink)
BlackBerry Master
 
brucejr's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Model: 666
Carrier: ?
Posts: 3,645
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wirelessly posted (BlackBerry8100/4.2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/102)

You have come to the right place for the answers you seek. Welcome to the Forums!
__________________
The Purrfect 4
Offline  
Old 04-24-2007, 08:43 AM   #7 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

Welcome to the BB Forums!
Offline  
Old 04-24-2007, 09:33 AM   #8 (permalink)
BlackBerry God
 
LunkHead's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Here
Model: 850
OS: 0.0.00001
PIN: kie swear
Carrier: USPS Priority
Posts: 11,015
Post Thanks: 174
Thanked 174 Times in 67 Posts
Default

Welcome to the forums!!!
Offline  
Old 04-25-2007, 11:35 AM   #9 (permalink)
EPIC MOD
 
ezrunner's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Virginia Beach
Model: ZED10
OS: DOS 3.1
PIN: INK STICK
Carrier: Tmobile
Posts: 12,214
Post Thanks: 9
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

Welcome to BBF
__________________
ZED 10
Offline  
Old 07-11-2007, 09:53 AM   #10 (permalink)
New Member
 
Join Date: Jan 2007
Model: Pearl
Carrier: Digicel
Posts: 2
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Call Forwarding - Conditional

Regarding the "Call Forwarding - Conditional" when I place calls.

I'm placing a call, and see this message show briefly on every OUTGOING call.

But the information message of "Call Forwarding - Conditional" is in reference to my receiving calls, isn't it? why do I need to see it on each outgoing call if it's referring to incoming call forwarding for when I don't answer my phone, or I'm busy on the phone?
Offline  
Old 07-11-2007, 09:55 AM   #11 (permalink)
Crimson Tide Moderator
 
JSanders's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: North of the moss line
Model: 9xx0
OS: 7.0sumtin
PIN: t low
Carrier: Verizon
Posts: 41,907
Post Thanks: 60
Thanked 244 Times in 182 Posts
Default

It is telling you that as you call out on the BB, so that you know you have "Call Forwarding - Conditional" set, while you are on that call--to let you know calls will forward based on the conditions you have set.

Look away quickly and you won't see it.
Offline  
Old 07-12-2007, 08:49 AM   #12 (permalink)
New Member
 
Join Date: May 2005
Location: Bradenton
Model: 8800
Carrier: t-mobile
Posts: 3
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Bluetooth with Telenav

Hi, I'm new.
Anyone know how to set up 850 headset so it works with Telenav.
I do get directions through 750 when I'm on the phone.
Thanks,
Brad
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.