BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-28-2009, 06:59 PM   #1 (permalink)
New Member
 
Join Date: Sep 2007
Model: 8300
PIN: N/A
Carrier: Vodafone
Posts: 7
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default BES Charge from Vodafone UK

Please Login to Remove!

In a nutshell, I have a Vodafone UK personal contract that I pay for and then put the cost through my company expenses each month. This is predominantly because I get no signal with the companies carrier (T-mobile UK)at my house.

I recently asked Vodafone UK to add Blackberry service to the line so that I could access my companies BES.

They are charging me 25 per month for this - five times more than they charge for BIS!!!

I'm furious! Does anyone with some technical knowledge know of any valid reason why it should cost so much more to access my companies BES, than it costs to have BIS?

Grrrrr!
Offline  
Old 11-28-2009, 11:07 PM   #2 (permalink)
BlackBerryForums.com Super Moderator
 
SteveO86's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Florida
Model: 9650
OS: 6.0.0.280
PIN: I heard it drop!
Carrier: VZW BIS
Posts: 6,534
Post Thanks: 0
Thanked 4 Times in 1 Post
Default

BES is more reliable and alot more traffic goes threw a BES device then a BIS device.

Their a thread about this in the BES Admin Corner forum.
__________________
8830 -> 8330 -> 9550 -> 9650
Just think about how far BlackBerries have come from then till now... And what else is coming.

Follow me on Twitter
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.