BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 10-11-2006, 08:55 AM   #1 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2006
Location: Michigan
Model: 8100
Carrier: tmo
Posts: 62
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Not getting any email!

Please Login to Remove!

Since yesterday I stopped getting email on my phone. I looked at the phone today and the wireless was turned off. I turned it back on and im still not getting anything from my gmail account, and my outlook account. Ive sent numerous test emails and nothing is working. Can you guys help me troubleshoot.

my account balance is $0.00 so i know they didnt shut it off.
Phone says edge with 3 bars.
wireless is now on.
logged on my t-mobile account and my outlook and blackberry email is showing up.
I have gmail forwarded to my blackberry address.

Im stumped. I really need the email working. This phone is on a data only plan so I only use it for email. I made a call from the pearl to my other phone and it went through just fine.
Offline  
Old 10-11-2006, 09:05 AM   #2 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2006
Location: Michigan
Model: 8100
Carrier: tmo
Posts: 62
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i logged onto gmail and the forwarding is still on. If anyone has any suggestions, I would apprecaite it very much. Today is my 14th day of owning it, so if i cant figure it out it will be going back.
Offline  
Old 10-11-2006, 09:12 AM   #3 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2006
Location: Michigan
Model: 8100
Carrier: tmo
Posts: 62
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i sent an outgoing message from my blackberry via my outlook account to my gmail account and it went through fine. Still cant get any messages
Offline  
Old 10-11-2006, 09:21 AM   #4 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
kasperapd's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Austin, TX
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 1,946
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Does the phone say 'edge' or 'EDGE'. Also, why are you having your gmail forwarded to the blackberry address. You can set it up in BIS and it will PUSH email like the blackberry address. Maybe you should try that and see what happens.
__________________
CrackBerry

Please try a Search
Offline  
Old 10-11-2006, 09:23 AM   #5 (permalink)
BlackBerry Master
 
MrKyoo's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Los Angeles
Model: 4s
OS: iOS
PIN: 79B32491
Carrier: AT&T
Posts: 4,546
Post Thanks: 1
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

Moved to the Rants and Raves Forum Section.

~MrKyoo
__________________
http://twitter.com/mrkyoo
Offline  
Old 10-11-2006, 09:33 AM   #6 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2006
Location: Michigan
Model: 8100
Carrier: tmo
Posts: 62
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

it says EDGE in caps. My email has worked perfect for the last 2 weeks. when an email goes to gmail it goes to my phone before it goes to my computer (usually less than 10 seconds after I send it). I thought email forwarding to your bb address was push email? If you cant tell, this is my first bb so im still learning.
Offline  
Old 10-11-2006, 09:42 AM   #7 (permalink)
BlackBerry Extraordinaire
 
kasperapd's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Austin, TX
Model: 9700
Carrier: AT&T
Posts: 1,946
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I would stop forwarding to the blackberry address, and then go into gmail and make sure you have POP enabled. Then go into your BIS page and set up the gmail account by itself and see what happens.
__________________
CrackBerry

Please try a Search

Last edited by kasperapd : 10-11-2006 at 09:45 AM.
Offline  
Old 10-11-2006, 10:39 AM   #8 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2006
Location: Michigan
Model: 8100
Carrier: tmo
Posts: 62
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks for the tips, but something isnt right. Even if i send mail straight to my bb address it wont work. im going to t-mobile and see what they say.
Offline  
Old 10-11-2006, 01:25 PM   #9 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2006
Location: Michigan
Model: 8100
Carrier: tmo
Posts: 62
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

heres an update. I went to the store and sat on hold with a blackberry tech for an hour. He couldnt figure it out so he transferred me to rim. I sat on hold with them for an hour and still nothing. He said they are seeing the messages, but its not going to the phone. If its not fixed by tonight, im gonna cancel my service. I dont even care if they give me a new phone and a new number. I just want my email working.
Offline  
Old 10-11-2006, 01:52 PM   #10 (permalink)
CrackBerry Addict
 
moosehead's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Charlotte, NC
Model: 8700c
PIN: tucked behind a bunker
Carrier: AT&T
Posts: 965
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Have you tried deleting your gmail account from your BB and readding it?
Offline  
Old 10-11-2006, 04:16 PM   #11 (permalink)
Thumbs Must Hurt
 
Join Date: Sep 2006
Location: Michigan
Model: 8100
Carrier: tmo
Posts: 62
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

yep tried everything. I was on the phone with t-mobile for over an hour, and on the phone with rim for about an hour. None of my email will come in, its not just gmail.

Also why was this moved to rants and raves?
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.