BlackBerry Forums Support Community               

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
Old 11-14-2007, 11:32 AM   #1 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 42
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Help! NO Internet Browser - I've tried everything!

Please Login to Remove!

No matter what I try, I don't have the internet browser icon on my device.

When I go into options > advanced > browser, it only shows t-zones and wi-fi browser. I've been having problems using progreams that acces the internet as well (except for Opera which uses the APN - which I've already setup.)

I'm using an 8320 with Tmobile's BIS, running 4.2.2.180. I did a battery pull, re-registered the routing table, and re-sent the service books all without any luck!
Offline  
Old 11-14-2007, 11:35 AM   #2 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 42
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Also, when I go into MDS status under advanced options, it shows not activated. How do I activate it?
Offline  
Old 11-14-2007, 11:35 AM   #3 (permalink)
BlackBerry B Boy
 
jeremyckitching's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Model: 9700
OS: 5.0.0.415
PIN: 215BE1F8
Carrier: T-Mobile U.S.A.
Posts: 4,243
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You might need to contact T-Mobile to inquire about this, with their PDA support.
Offline  
Old 11-14-2007, 12:37 PM   #4 (permalink)
Retired BBF Moderator
 
Thatzmister2u's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Nor Cal
Model: 9000
PIN: ups! ;)
Carrier: AT&T
Posts: 5,890
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by bones4u View Post
Also, when I go into MDS status under advanced options, it shows not activated. How do I activate it?

I would try updating your Host Routing Tables to start with.

Menu>options>Advanced Options>Host Routing Table (Select) Register Now.

If that fails there are a couple other things to try

Internet Browser FAQ - BlackBerryFAQ
__________________
Unlocked | AT&T BES
*gasp* Un-protected...


www.horizonwirelessonline.com - Unlocks and Repairs
Offline  
Old 11-14-2007, 01:33 PM   #5 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 42
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Thatzmister2u View Post
I would try updating your Host Routing Tables to start with.

Menu>options>Advanced Options>Host Routing Table (Select) Register Now.

If that fails there are a couple other things to try

Internet Browser FAQ - BlackBerryFAQ

Thanks, I've already tried re-registering the host routing table. When I do this, I get an email from blackberry saying congrats for registering but the actual routing table (the one bolded in the list) does not change, nor do the browser options.
Offline  
Old 11-14-2007, 05:23 PM   #6 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 42
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Just did a clean swipe, and still not getting the browser.

Does anyone know what service book it's supposed to be? I currently have T-Mobile USA WAP and Wi-Fi TCP/IP Browser service books, but nothing for internet browser
Offline  
Old 11-14-2007, 06:09 PM   #7 (permalink)
BBF Moderator
 
John Clark's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Model: Z30
OS: 10.2.1.x
PIN: s & needles
Carrier: AT&T
Posts: 34,686
Post Thanks: 4
Thanked 100 Times in 72 Posts
Default

I agree with Jeremy. You need to contact TMobile. It sounds like your data plan is not activated properly. The MDS status is for BES users only.
Offline  
Old 11-16-2007, 11:19 AM   #8 (permalink)
Knows Where the Search Button Is
 
Join Date: Nov 2007
Model: 8320
PIN: N/A
Carrier: T-Mobile
Posts: 42
Post Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You guys are right, I called T-mobile and there was a provision on my account (only allowing emails but no data)

They removed the provisions, told me to do a battery pull, and afterwards everything was working great.

Thanks everyone
Offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On





Copyright 2004-2014 BlackBerryForums.com.
The names RIM and BlackBerry are registered Trademarks of BlackBerry Inc.